Krijg ik automatisch een voorschotnota van de nieuwe energieleverancier?

voorschotnota

U krijgt een voorschotnota van uw nieuwe energieleverancier op basis van uw verbruik en de doorgegeven meterstanden, deze worden door de netbeheerder doorgegeven. Vergelijk de meterstanden die de netbeheerder van u heeft met uw eigen meterstanden om misverstanden te voorkomen. Het kan ook zo zijn dat u geen nieuwe voorschotnota heeft ontvangen, bel dan direct uw nieuwe energieleverancier om dit aan te geven om problemen te voorkomen.

Voorschotnota ontvangen maar klopt niet?

De voorschotnota ontvangt u voor de overstapdatum met het te betalen bedrag. Mocht u het niet eens zijn met de meterstanden zorg dan dat u een foto maakt van de meterstanden. U kunt uw voorschotnota verhogen of verlagen. Het komt wel eens voor dat de meterstanden die de nieuwe energieleverancier heeft doorgekregen niet kloppen, daarom is het ook van belang om een foto ervan maken want daar staat een datum bij. Deze kunt u sturen aan uw leverancier waarop zij de foutieve data kunnen herstellen.

Krijg ik automatisch een voorschotnota van de nieuwe energieleverancier?
1 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.