De meterstanden op mijn afrekening zijn niet juist, wat kan ik doen?

Contact opnemen met uw energieleverancier, daarom word altijd met klem aangeraden om uw eigen meterstanden goed bij te houden, maak desnoods een foto van uw meterstanden. Als u deze meterstanden doorgegeven heeft en ze zelf ook goed bijgehouden heeft is dit op te lossen, wanneer u dit niet heeft gedaan dan word er dus een ruwe schatting gemaakt.

Ook kan het zijn dat uw energieverbuik is toegenomen door bijvoorbeeld een extra gezinslid, of u heeft een nieuw apparaat aangeschaft dat meer elektriciteit neemt. Ten alle tijde houd uw meterstanden goed bij, het liefst noteert u eens per maand uw meterstanden, zo ziet u sneller veranderingen in uw verbruik en kunt u er tijdig iets aan doen.

De meterstanden op mijn afrekening zijn niet juist, wat kan ik doen?
2 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!