Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met mijn energieleverancier?

Ontevreden over energieleverancier

Ten eerste kunt u uw energieleverancier hierop aanspreken en proberen uw geschil op te lossen met ze, komt u er alsnog niet uit dan kunt u uw probleem voorleggen aan de geschillencommissie Energie en Water. Zij zullen dan een uitspraak doen die tevens bindend is, voorts moet u wel een klachtenprocedure doorlopen. Komt u er hier ook niet uit? dan kunt u een juridische procedure starten bij de rechtbank.

Overstappen bij ontevredenheid energieleverancier

Overstappen van energieleverancier kan in dat geval natuurlijk ook, u kunt alvorens u besluit over te stappen ook eerst energieervaringen lezen van andere consumenten. Op die manier heeft u wat meer inzicht over de dienstverlening en service van de nieuwe energieleverancier.

Gebruik onze energievergelijker voor de beste keuze!

Wanneer u dit gedaan heeft bent u waarschijnlijk meer gerustgesteld en om tot een betere conclusie te komen kunt u energie gaan vergelijken. Vul uw gegevens in in onze energievergelijker en start met energie vergelijken op Energievergelijking.nl. Daaruit komen de goedkoopste energie aanbiedingen en kunt u gerust overstappen op uw eigen tempo.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met mijn energieleverancier?
2 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.