Wat moet ik doen zodra ik geen voorschotnota heb ontvangen?

voorschotnoaessent

U bent overgestapt van Energieleverancier en heeft u geen voorschotnota ontvangen? Neem zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice van uw energieleverancier, en geef aan dat zij deze u alsnog zo snel mogelijk toe moeten zenden.

De voorschotnota is een vooruitbetaling op uw jaarlijkse energierekening. De voorschotnota is onderverdeeld over 12 maanden, u betaalt iedere maand dus een voorschot op uw energie en gasverbruik. Aan het einde van het jaar word dit verrekend, en of u betaalt een extra bedrag bij omdat u te weinig heeft betaald, of u krijgt een bedrag retour omdat u teveel heeft betaald.

Wat moet ik doen zodra ik geen voorschotnota heb ontvangen?
Beoordelingen


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.