Moet er iets gebeuren aan mijn kabels en leidingen bij het overstappen?

tennetkabels

Nee er gebeurt niets aan uw kabels en leidingen, de nieuwe energieleverancier maakt gebruik van dezelfde kabels en leidingen. Een overstap van de ene naar de andere energieleverancier is een administratief proces. Als u overstapt, dan regelen de energieleveranciers onderling de verhuizing.

Meterstanden opnemen
Na uw overstap ontvangt u van de nieuwe energieleverancier een meterstandenkaart. Deze dient u in te vullen en terug te sturen. Wanneer u dit niet op tijd doet dan bestaat de kans dat de eindafrekening misschien onjuist word opgemaakt.

Moet er iets gebeuren aan mijn kabels en leidingen bij het overstappen?
3 beoordelingen 9.3 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!