Moet er iets aan mijn energiemeter veranderen als ik overstap?

oudenergiemeter

Nee er hoeft niets aan uw energiemeter te gebeuren. De energiemeter werkt gewoon door ook al heeft u een andere energieleverancier. Naast de reguliere energiemeter kunt u ook overwegen om te kiezen voor een slimme energie meter.

 

Meterstanden automatisch verstuurd

Met deze meter kan de energieleverancier op afstand uitlezen hoeveel energie u verbruikt. Hierdoor hoeft de energieleverancier u geen post meer te sturen ivm het opvragen van de meterstanden. Dat scheelt geld wat u uiteindelijk weer terug ziet in een lagere energierekening.

Slimme meter gratis voor huishoudens

Uiteindelijk word de slimme meter aan elk Nederlands huishouden gratis aangeboden. De netbeheerders zijn al begonnen met het installeren van de slimme meter. Heeft u nog geen slimme meter? Op onze energiebegrippen pagina kunt u er meer over lezen.

Er veranderd niets aan uw huidige energiemeter bij overstappen

Het overstappen van de ene energieleverancier naar de andere energieleverancier is eigenlijk puur een administratief proces. Daar komt dus geen verandering van energiemeter aan te pas. Geef wel graag de juiste meterstanden door om onjuistheden te voorkomen. Op die manier kan de oude energieleverancier uw eindnota tijdig en juist opmaken.

Moet er iets aan mijn energiemeter veranderen als ik overstap?
1 beoordelingen 8 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.