Sturen jullie mij ook een bevestiging van mijn aanvraag via jullie site?

Ja. Na het verzenden van uw aanvraag. Krijgt u van de nieuwe energieleverancier een bevestigingsmail met daarin uw gekozen product. In de bevestiging staat wanneer u overstapt naar uw nieuwe aanbieder en wanneer de energie en gaslevering aan u geschiedt. U heeft vanaf het moment dat u de bevestigingsmail heeft ontvangen 14 dagen de tijd om het nieuwe contract te annuleren mocht u zich bedenken.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen van ons? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op en u ontvangt alsnog een bevestigingsemail van ons met de daarbij behorende gegevens omtrent uw overstap.

 

Sturen jullie mij ook een bevestiging van mijn aanvraag via jullie site?
2 beoordelingen 9 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!