Wat is het verschil tussen transportkosten en leveringskosten?

De transportkosten zijn de kosten die u betaald voor het transporteren van uw energie en gaslevering over het bestaande netwerk, deze kosten worden vervolgens weer afgedragen aan de netbeheerder, de leveringskosten daarentegen zijn de kosten die u betaald voor de levering van elektriciteit en gas aan energieleverancier. Deze kosten verschillen per energieleverancier dus houd hier vooral rekening mee wanneer u een energievergelijking doet.

Alle kosten goed onder de loep leggen

Wanneer u een mooie energie aanbieding ziet kijk dan goed naar de opgebouwde kosten in de energievergelijking, het kan zomaar zijn dat u bijvoorbeeld een mooi laag tarief betaald voor uw elektriciteit en gas maar bijvoorbeeld een hoger bedrag betaald voor uw transportkosten.

Wat is het verschil tussen transportkosten en leveringskosten?
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!