Word ik afgesloten, wanneer ik aangesloten wordt bij de nieuwe energieleverancier?

gloeiende lamp energievergelijking.nl

Nee de levering wordt niet stopgezet, uw nieuwe energieleverancier zal u een datum geven vanaf welke datum zij de levering gaan overnemen. Zij handelen dit onderling af met uw huidige energieleverancier en netbeheerder.

Word ik afgesloten wanneer ik aangesloten wordt bij de nieuwe energieleverancier?

Bij de overstap kunt u de optie aanvinken per welke gewenste datum u de overstap wilt laten ingaan. Als het de energieleverancier niet lukt deze datum aan te houden dan melden ze dit. De energielevering wordt bij overstappen nooit zomaar stop worden gezet. De energielevering kan alleen stopgezet worden bij herhaaldelijk niet betalen. Betaal de energiekosten dus op tijd.

Overstapproces neemt een aantal weken in beslag

Het is dus wel handig om tijdig te starten met energie vergelijken. Op die manier kan de verhuizing soepel verlopen. Is het energiecontract net verlopen? Dan geldt de opzegtermijn van één maand. Het energiecontract nodeloos laten doorlopen hoeft niet. Want bij een energievergelijking kunt u altijd besparen.

De huidige energiekosten vergelijken met uw eigen energiekosten

Meestal is een aantal weken voordat het energiecontract verloopt voldoende om over te stappen. Alles gaat geruisloos over naar de nieuwe energieleverancier. Bent u ge√Įnteresseerd in de actuele tarieven? Neem dan het verbruik over uit de jaarafrekening. Hiermee kunt u exact de nieuwe energiekosten vergelijken. Gelukkig zijn er voldoende keuzes waaruit u kiezen kunt. Energie aanbiedingen met een forse korting zijn het meest populair.

Er zijn ook verschillen in de looptijden. Kies het liefste de looptijd van één jaar. Dit biedt sneller de mogelijkheid om weer over te stappen.

Word ik afgesloten, wanneer ik aangesloten wordt bij de nieuwe energieleverancier?
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.