Verdubbeling van overstappers sinds liberalisering Energie Markt

Volgens cijfers van Energie data service Nederland ( EDSN) is het aantal overstappers sinds de liberalisering van de Nederlandse energiemarkt  in 2004 verdubbeld. Acht jaar terug lag het aantal op 6% en sinds de afgelopen jaren is dit verhoogd naar 10%. Door de ruime keuze van energieleveranciers en hun producten kiest de consument steeds vaker voor een andere leverancier. De klant kan er rustig voor zitten en zelf zijn eigen vergelijking maken met volledige vrijheid, Vorig jaar was er zelfs een record en werden er ruim 1,8 miljoen overstappers verwerkt.

Ook overstappen van energieleverancier?

De verwachting is dat ook in 2013 meer mensen zullen veranderen van energieleverancier. Hierbij zal veelal gebruik worden gemaakt van onafhankelijke vergelijkingssites. Energievergelijking.nl is een onafhankelijke energievergelijker. Wilt u weten wat u zoal kunt besparen op uw energiekosten? Start dan nu met energie vergelijken op Energievergelijking.nl en vind de goedkoopste energie in uw regio.

Verdubbeling van overstappers sinds liberalisering Energie Markt
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.