Verlichte bushaltes dankzij zonne-energie

LOGO bushalte

De provincie Zuid-holland heeft haar handtekening gezet onder een zogenaamde Green Deal, deze deal houd in dat er op meerdere locatie’s in de provincie de bushaltes worden voorzien van zonnepanelen, de zonne-energie voorziet in de elektriciteit van de bushaltes.

Zuid-holland zal voor nieuw aan te leggen wegen en bruggen duurzamer materiaal gaan gebruiken en rekenschap houden met het milieu. Zo zijn er plannen in Delft om de Sint Sebastiaansbrug te gaan vervangen door een complete brug van composiet. De composieten brug zal een stuk lichter zijn en daardoor zal het minder energie verbruiken voor het openen van de brug. De brug is het verbindingspunt vanaf het zuiden naar het centrum.

Verlichte bushaltes dankzij zonne-energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!