Vlaanderen stopt met energiesubsidie op zonnepanelen

zonnecelpanelen

De Belgische overheid stopt met het afgeven van energiesubsidie’s voor zonnepanelen. Voorheen gaf de overheid een extra financiële impuls aan huishoudens die zonnepanelen wilden aanschaffen. Dit werd gedaan om men zo meer te stimuleren om duurzame energie op te wekken.

Maar de prijzen van zonnepanelen zijn tegenwoordig zo goedkoop dat de regering heeft besloten om de subsidie energie af te schaffen. Ook de subsidie voor de aankoop van een zonneboiler is afgeschaft. Er word wel een overgangsperiode ingesteld dus aanvragen ingediend voor 1 juli 2015 worden nog in behandeling genomen.

Voor de bestaande zonnepaneel eigenaars verandert er niks zij blijven de subsidie’s gewoon ontvangen volgens de oude regelgeving. Ook de zakelijke sector die een energiesubsidie ontvangen blijven deze gewoon behouden.

De aandelen in zonne-energie blijven ondanks het stoppen met het afgeven van de subsidie’s nog steeds populair. Tegen het bereiken van 2020 zal zonne-energie in de meeste landen goedkoper blijken dan andere vormen van duurzame energie.

 

Vlaanderen stopt met energiesubsidie op zonnepanelen
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!