Betalingsvoorstel indienen bij een energieleverancier

Afzender:
Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Email:

Geadresseerde:
Naam energiebedrijf:
Adres:
Postcode en woonplaats:

Betreft: Betalingsregeling

Woonplaats, datum

Geachte Heer e/o mevrouw,

Graag wil ik een betalingsvoorstel aan u doen, omdat ik niet aan de gestelde betalingstermijn kan voldoen met de reden:

Ik verzoek u vriendelijk om zo snel mogelijk op mijn schrijven te reageren. Indien u niet tijdig op mijn verzoek tot een betalingsvoorstel kunt voldoen, dan leg ik mijn geschil voor aan de Geschillencommissie Energie en Water en maak ik gebruik van mijn consumentenrecht om het geschil in een korte procedure te laten behandelen.

Met vriendelijke groet,

[Naam]

 

Meer voorbeeld brieven

Betalingsvoorstel indienen bij een energieleverancier
1 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.