Brief sturen aan de Geschillencommissie Energie en Water

Afzender:
Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Email:

Geadresseerde:
Geschillencommissie Energie en Water
Postbus 90600
2509 LP Den Haag

Betreft: Klacht over [onderwerp klacht]

Woonplaats, datum

Geachte Heer e/o mevrouw,

Bij deze wil ik mijn klacht indienen. Deze klacht heb ik ook bij mijn energieleverancier ingediend maar dit is niet naar mijn tevredenheid opgelost. De klacht omvat het volgende: [korte omschrijving klacht].

Zou u zo vriendelijk willen zijn om binnen vier weken op mijn klacht te reageren?

Met vriendelijke groet,

Naam

 

Meer voorbeeld brieven

Brief sturen aan de Geschillencommissie Energie en Water
2 beoordelingen 7 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.