Klacht tegen de hoogte van de voorschotnota energie

Afzender:
Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Email:

Geadresseerde:
Naam energiebedrijf:
Adres:
Postcode en woonplaats:

Betreft: Klacht over de hoogte van mijn voorschotnota

Woonplaats, datum

Geachte Heer e/o mevrouw,

Op [datum] heb ik van jullie mijn voorschotnota ontvangen, ik ben het niet eens met de hoogte van deze voorschotnota, het voorschotbedrag is te hoog/laag ingeschat. Graag verzoek ik u dan ook om mijn voorschotbedrag te verhogen/verlagen tot [bedrag].

Ik vraag u vriendelijk om binnen de termijn van vier weken op dit schrijven te reageren en mijn voorschotbedrag dan ook te verhogen/verlagen. Wanneer mijn klacht binnen deze termijn niet word opgelost zal ik mijn klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Energie en Water.

Hopend u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest.

Met vriendelijke groet,

[naam]

 

Meer voorbeeld brieven

Klacht tegen de hoogte van de voorschotnota energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.