Klacht indienen over ongewenste verkopers

Afzender:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Email:

Geadresseerde:
Naam energiebedrijf:
Adres:
Postcode en woonplaats:

Betreft: klacht ongewenste verkopers

Woonplaats,datum

Geachte Heer e/o mevrouw,

Bij deze wil ik een klacht indienen over een verkoper [naam indien bekend] die namens jullie energiebedrijf zijn product wilde verkopen middels deur aan deur verkoop. Ik heb aangegeven hier geen interesse in te hebben, ik geef hierbij ook aan dit in het vervolg niet meer te willen.

Graag ontvang ik een bevestiging van dit schrijven, wanneer ik in de toekomst weer geconfronteerd word met verkopers aan de deur, dan zal ik mijn klacht indienen bij de de daarvoor bestemde instantie’s.

Hopend u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest,

Met vriendelijke groet,

[Naam]

 

Meer voorbeeld brieven

Klacht indienen over ongewenste verkopers
2 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.