Klacht indienen over een energieleverancier

Afzender:
Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Emailadres:

Geadresseerde:
Naam energieleverancier:
Adres:
Postcode en woonplaats:

Betreft: onderwerp klacht

Woonplaats, 00-00-2013

Geachte heer e/o mevrouw,

Bij deze breng ik u op de hoogte van een klacht die ik heb over uw energiebedrijf.
Het omvat de volgende klacht: [ omschrijving klacht ].

Graag ontvang ik een antwoord retour binnen een termijn van vier weken. Wanneer mijn klacht niet binnen deze termijn is afgehandeld, dan zal ik mijn klacht voorleggen aan de geschillencommissie Energie en Water.

Hopend u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest,

Met vriendelijke groet,

[naam]

Meer voorbeeld brieven

Klacht indienen over een energieleverancier
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!