Klacht over jaar- of eindafrekening energie

Afzender:
Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Email:

Geadresseerde:
Naam energiebedrijf:
Adres:
Postcode en woonplaats:

Betreft: klacht over jaar of eindafrekening energie

Woonplaats, datum

Geachte Heer e/o mevrouw,

Bij deze dien ik een klacht in over mijn jaarafrekening, mijn klacht omvat het volgende: [reden klacht]

Ik vraag u vriendelijk om binnen een termijn van vier weken te reageren op dit schrijven, wanneer mijn klacht niet binnen de gestelde termijn is opgelost, zal ik mijn klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Energie en Water.

Met vriendelijke groet,

[Naam]

 

Meer voorbeeld brieven

Klacht over jaar- of eindafrekening energie
3 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.