Annuleren. Energie via huis aan huis verkoop (colportage)

Afzender:
Naam:
Adres:
Postcode + woonplaats:

Geadresseerde:
Naam Energiebedrijf:
Adres:
Postcode en woonplaats:

Betreft: Overeenkomst energie annuleren via huis en huis verkoop

Woonplaats, datum

Geachte Heer e/o mevrouw,

Op datum heb ik via een huis aan huis verkoper een energiecontract afgesloten. Ik wil bij deze de overeenkomst annuleren, ik beroep mij op de acht dagen bedenktijd volgens de Colportage wet.

Ik verzoek u daarom vriendelijk om deze annulering binnen twee weken aan mij te bevestigen.

Met vriendelijke groet,

Naam

 

Meer voorbeeld brieven

Annuleren. Energie via huis aan huis verkoop (colportage)
1 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!