Uitstel van betaling voor eindafrekening energie

Afzender:
Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Email:

Geadresseerde:
Naam energiebedrijf:
Adres:
Postcode en woonplaats:

Betreft: Uitstel van betaling eindafrekening energie

Woonplaats, datum

Geachte Heer e/o mevrouw,

Met dit schrijven wil ik een uitstel van betaling voor mijn eindafrekening energie aanvragen, de reden hiervan is dat ik een klacht heb ingediend bij mijn energieleverancier over de onjuiste meterstanden. [omschrijving].

Ik wil gebruik maken van de mogelijkheid die de algemene voorwaarden bieden, om de betaling van de eindafrekening tijdelijk op te schorten totdat de juiste bedragen en meterstanden zijn aangepast.

Graag ontvang ik een bevestiging van dit schrijven.

Met vriendelijke groet,

[naam]

 

Meer voorbeeld brieven

Uitstel van betaling voor eindafrekening energie
2 beoordelingen 9 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.