Verzoek om compensatie bij storing energie

Afzender:
Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Email:

Geadresseerde:
Naam netbeheerder:
Adres:
Postcode en woonplaats:

Betreft: Compensatie bij storing energie

Woonplaats, datum

Geachte Heer e/o mevrouw,

Op [datum] heeft zich op mijn adres een storing plaats gevonden [adres, woonplaats].
Tijdens deze periode [begintijd tot eindtijd] ben ik afgesloten geweest van de levering van gas en elektriciteit.

Ik attendeer u erop dat volgens de Aansluit en transportvoorwaarden Gas regionale Netbeheerder artikel 4.2.1 en de Netcode Elektriciteit artikel 6.3.1 dat ik het recht heb op een compensatievergoeding voor mijn elektriciteit en gas wanneer ik langer dan vier uur afgesloten ben geweest.

Daarom vraag ik u vriendelijk om binnen vier weken na dit schrijven te reageren en het verschuldigde bedrag wanneer mogelijk mij uit te betalen op [bankrekeningnummer]. Wanneer u niet aan dit verzoek wilt of kunt doen, dan leg ik mijn klacht voor aan de Geschillencommissie Energie en Water.

Met vriendelijke groet,

[Naam]

 

Meer voorbeeld brieven

Verzoek om compensatie bij storing energie
3 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.