Vraag naar zonnepanelen in Suriname neemt toe dankzij stroomtekort

zonnecellen

Dankzij aanhoudende stroomtekorten in Suriname neemt de vraag naar zonnepanelen steeds meer toe. Het land heeft voldoende zonne uren om zonne-energie op te kunnen wekken. De regering van Suriname zou meer moeten ondernemen om het consumenten makkelijker te maken om zelf haar eigen stroom te produceren.

Verlaag de importheffing en bespaar op kosten en niet op energie

Zo zou de importheffing op zonnepanelen verlaagd kunnen worden. Desalniettemin neemt de vraag steeds meer toe. Steeds vaker zijn er stroomtekorten in Suriname omdat bestaande energiecentrales simpelweg niet aan de vraag kunnen voldoen. De prijzen voor energie worden hierdoor ook steeds hoger. Het beste zou zijn als de regering met een plan zou komen om consumenten te ondersteunen hierin. De consumenten moeten steeds vaker bezuinigen op het gebruik van airconditioning en andere apparaten, en airconditioning is nodig in het warme Suriname.

Wanneer de importheffing verlaagd zou worden kan het de consument tot 30% besparen op de aankoop van zonnepanelen.

Vraag naar zonnepanelen in Suriname neemt toe dankzij stroomtekort
1 beoordelingen 10 gemiddeld

2 gedachten over “Vraag naar zonnepanelen in Suriname neemt toe dankzij stroomtekort

  1. ik wil graag een huis in suriname bouwen, en ik wil afhankelijk zijn van engerie, ik zou graag willen weten hoeveel het mij gaat kosten om dit te gebruiken, en als er een mogelijkheid bestaat om de teveel gebruikt opgewekte engerie te verkopen aan de staat ……////

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!