Vrij salderen vanaf 1 Januari 2014

logo duurzaam

De eerste kamer gaat op 10 December een wetsvoorstel behandelen die ervoor moet zorgen dat het terugleveren van energie ongelimiteerd kan.

Er worden een aantal wijzingen aangebracht in de Elektriciteitswet, De Gaswet en de Warmtewet, de wijzingen zijn een gevolg van het energierapport 2011 waarin vermeld word dat de huidige elektriciteitsnetten moeten worden aangepast naar een intelligent netwerk die tweerichtingsverkeer mogelijk maakt voor consumenten die hun eigen energie opwekken.

Sommige energieleveranciers konden al afwijken van de huidige wetgeving met betrekking tot ongelimiteerd salderen. De grens ligt nu bij een aansluiting van 3×80 ampère, wanneer een consument daarboven komt vervalt de term kleinverbruiker en word een consument als grootverbruiker aangeduid. Grootverbruikers van energie mogen het verlaagde belastingtarief hanteren wanneer zij duurzame energie opwekken, deze zal ook ingaan op 1 januari 2014.

Wanneer u voornemens bent om ook zonnepanelen aan te schaffen, dan word u een terugleveraar van energie, dan kunt u zich hiervoor registreren op Energieleveren.nl.

Vrij salderen vanaf 1 Januari 2014
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!