VS produceert meer zonne-energie dan Duitsland

logo obama

Amerika heeft in het derde kwartaal van dit jaar 930 mw aan zonne-energie geinstalleerd. De Amerikanen halen hiermee Duitsland in die koploper was op dat gebied.

Naast de productie van schaliegas in de Verenigde Staten is zonne-energie de tweede grote bron in de productie van elektriciteit.

2013 is een jaar waarin de Amerikaanse zonne-industrie vele records breekt aldus Rone Resch CEO van Solar Energy Industries Association

Amerika heeft met deze enorme groei aan zonne-energie de mogelijkheid gecreëert in extra banen en geldbesparing voor haar consumenten. De vervuiling word tegengegaan en ze zijn minder afhankelijk van de buitenlandse export. Duitsland wekt momenteel 34 gw aan zonne-energie op de ontwikkeling daar was mede te danken aan de subsidie’s die er verstrekt werden voor zonnepanelen.

De Verenigde staten zal met deze toename van zonne-energie in 2017 op een vermogen van 50 gw zitten. De meeste zonne-energie word opgewekt in de staat Californie gevolgd door de staat Arizona.

 

VS produceert meer zonne-energie dan Duitsland
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!