VS wekt meeste windenergie ter wereld op

obama

American Wind Energy Association heeft een rapport uitgebracht waaruit blijkt dat de Verenigde Staten de meeste windenergie ter wereld opwekt.

Ondanks dat China een capaciteit van 90 gw aan windenergie heeft geinstalleerd blijkt dat de opwekcapaciteit in de Verenigde staten hoger ligt. Volgens cijfers waar naar voren komt dat Amerika 167 terawattuur produceert en China 138 terawattuur. Momenteel hebben de Amerikanen 62 GW aan geinstalleerd vermogen en daar komt nog eens 13,6 GW bij.

De Verenigde Staten hebben een andere infrastructuur en financiëren hun windparken op een andere manier. Amerika heeft haar windparken bijna allemaal op het elektriciteitsnetwerk aangesloten waar China juist kampt met een teveel aan capaciteit waardoor zij niet alle windparken kunnen aansluiten op het elektriciteitsnetwerk.

De huidige capaciteit aan windenergie voorziet ruim 15,5 mln huishoudens in Amerika in hun energiebehoefte.

Bron; Duurzaambedrijfsleven

VS wekt meeste windenergie ter wereld op
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!