VS wil aandeel duurzame energie verhogen in 2020

logo obama

President Obama heeft aangekondigd dat zij hun aandeel in duurzame energie willen verhogen. Het aandeel in zon-energie zal in 2017 al ruim 50 GW bedragen, daarbij wil President Obama drie keer zoveel energie gaan opwekken in 2020 dan de eerdere afspraken die zijn gemaakt.

Uitstoot CO2 terugdringen

Zo word de uitstoot van broeikasgassen aangepakt en wil de VS de klimaatveranderingen inperken. Obama vind dat de overheid als eerste het goede signaal moet afgeven met betrekking tot een schoner milieu. Op dit moment wekt Amerika 7,5% aan duurzame energie op en zij stellen zich ten doel dat dit naar 10% gaat in 2015. Uiteindelijk wil de VS 20% aan duurzame energie opwekken in 2020.

Zonne-energie aandeel in Amerika draagt bij aan Economie

Het Witte huis heeft al zonnepanelen laten plaatsen op het dak van het  presidentiële huis, hiermee begon Obama als startsein om het energieverbruik terug te dringen. Met duurzame energie worden nu al extra banen gerealiseerd en worden miljoenen huishoudens en bedrijven hiermee in hun energiebehoefte voorzien. Ook zal er worden gestart om de woningen en flats energiezuiniger te maken.

VS wil aandeel duurzame energie verhogen in 2020
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!