VS wil aandeel duurzame energie verhogen in 2020

logo obama

President Obama heeft aangekondigd dat zij hun aandeel in duurzame energie willen verhogen. Het aandeel in zon-energie zal in 2017 al ruim 50 GW bedragen, daarbij wil President Obama drie keer zoveel energie gaan opwekken in 2020 dan de eerdere afspraken die zijn gemaakt.

Uitstoot CO2 terugdringen

Zo word de uitstoot van broeikasgassen aangepakt en wil de VS de klimaatveranderingen inperken. Obama vind dat de overheid als eerste het goede signaal moet afgeven met betrekking tot een schoner milieu. Op dit moment wekt Amerika 7,5% aan duurzame energie op en zij stellen zich ten doel dat dit naar 10% gaat in 2015. Uiteindelijk wil de VS 20% aan duurzame energie opwekken in 2020.

Zonne-energie aandeel in Amerika draagt bij aan Economie

Het Witte huis heeft al zonnepanelen laten plaatsen op het dak van hetĀ Ā presidentiĆ«le huis, hiermee begon Obama als startsein om het energieverbruik terug te dringen. Met duurzame energie worden nu al extra banen gerealiseerd en worden miljoenen huishoudens en bedrijven hiermee in hun energiebehoefte voorzien. Ook zal er worden gestart om de woningen en flats energiezuiniger te maken.

Beoordelingen

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen