Wehkamp cadeaukaart van €300 bij 3 jaar contract

Voor €300 kunt u flink wat kerstcadeautjes kopen. Dus bekijk snel deze energie aanbieding van Essent. Sluit u nu een nieuw energiecontract met een looptijd van 3 jaar af? Dan ontvangt u een Wehkamp cadeaukaart t.w.v €300. Met deze cadeaukaart kunt u naar eigen inzicht cadeaus kopen bij Wehkamp. Essent voert al een tijdje de HouseParty weken uit. En daarbij kunt u uit verschillende cadeaus kiezen. Van een Playstation 4 tot een Harman Kardon Omni Plus of een welkomstkorting van €200.

Uw nieuwe voorschotbedrag 2018 bij Essent

Wat gaat u betalen als u voor Essent kiest? Als u 3500 kwh en 1500 m3 per jaar verbruikt dan betaalt u €150 per maand. En met het oog op de geplande verhogingen voor volgend jaar kunt u uw tarieven nu mooi vastzetten voor 3 jaar. Een ander bijkomend voordeel is ook nog dat u 100% groene windstroom geleverd krijgt. U doet het milieu een plezier en Essent doet u een plezier met de Wehkamp cadeaukaart. Een win win situatie dus.

Energie besparen 365 dagen per jaar

Welk cadeau u ook besluit te kiezen energie besparen is belangrijk. Want met elke kWh en m3 die u bespaart wordt er minder aan CO2 uitgestoten. Plus dat uw voorschotbedrag lekker laag blijft. Tijdens de koude dagen zetten we de thermostaat natuurlijk gauw hoger. Maar wist u dat met één graad al €70 per jaar bespaart? Wehkamp is een veelzijdig online warenhuis dus u kunt ook een warme woonplaid bestellen. Alle cadeaus worden gratis bezorgd bij u thuis en ook op zondag.

Bekijk de energie aanbieding van Essent

Ga snel naar de pagina energie aanbiedingen en beslis of dit dé aanbieding voor u is. Essent voorziet miljoenen huishoudens van energie en gas dus groot zijn ze zeker. Dus gaat u voor groen en €300 aan cadeaus bij Wehkamp? Overweeg dan de aanbieding. Het belangrijkste dat u dient te onthouden vóórdat u overstapt: Is de energie aanbieding voordelig genoeg? Want een cadeaukaart kan leuk zijn maar u zit dan wel aan het energiecontract vast. Dus maak de afweging: wilt u een cadeau en maakt de looptijd u niets uit? Of wilt u elk jaar besparen op uw energiekosten? Dan kunt u in het laatste geval beter kiezen voor een 1 jarig contract.

Belangrijk om te weten

Ons doel is u te wijzen op de energie aanbiedingen vanuit de energieleveranciers. En welke energieleverancier u kiest is ons om het even. Wij vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel en goed geïnformeerd overstapt. Dus stapt u over naar een energieleverancier waarbij het energiecontract 3 jaar loopt? Dan moet u wel weten dat als u tussentijds overstapt dat dit een overstapboete kan opleveren. Overdenk dus goed uw keuze want na het verstrijken van de 14 dagen bedenktijd is het contract definitief.

Hoe hoog is de overstapboete?

Wilt u toch onverhoopt na een jaar overstappen terwijl uw energiecontract nog 2 jaar loopt? Dan is het bedrag aan overstapboete €75 per product. Moet u nog langer dan 2.5 jaar? Dan kost het u €125 per product. Neem dus altijd ruim de tijd met energie vergelijken zodat u niets overhaast beslist.

Wehkamp cadeaukaart van €300 bij 3 jaar contract
5 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.