Werkgelegenheid Amerika neemt toe dankzij zonne-energie

solarpanel

De Verenigde Staten heeft een toename in werkgelegenheid gecreëerd dankzij zonne-energie, daarom zijn de Amerikanen nu op zoek naar mensen die kunnen werken in de zonne-energie markt.

De banen in deze sector namen vorig jaar al enorm toe, van de 78 banen die beschikbaar kwamen was dat er 1 in de zonne-energie markt. De Solar Foundation  heeft cijfers waaruit blijkt dat de banen in de zonne-energie sector met 86% verhoogd is in vergelijking met 2011.

Er is veel vraag naar installatie monteurs en naar vakmensen die de zonnepanelen kunnen produceren. Het aandeel zonnestroom in Amerika bedraagt momenteel 17 GW genoeg voor 4 mln huishoudens daar. In 2014 was 13% afkomstig uit zonne en windenergie.

Amerika heeft de afgelopen jaren enorm veel belegd in duurzame energie vandaar de toename in werkgelegenheid. Vooral de staat Nevada laat de meeste expansie in banen zien. Het aantal steeg met 146% aan banen.

Bron: Trouw

Werkgelegenheid Amerika neemt toe dankzij zonne-energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!