Windenergie in China met 22% gestegen

duurzameenergie

In 2013 is het aandeel windenergie in China met 22% gestegen. Dit komt overeen met een stijging van bijna 50% windenergie ter wereld. De Chinezen hebben hun elektriciteitsproductie daarmee verhoogd. Zij hebben een geinstalleerd vermogen van 16 GW aan windenergie.

China verbruikt als land de meeste energie en zij investeren enorm in duurzame energie om smog en luchtvervuiling tegen te gaan. Momenteel is het totale vermogen aan duurzame energie iets meer dan 92 GW. Zij verwachten dit jaar een extra 18 GW te installeren. Vorig jaar installeerden zij 12 GW aan zonne-energie, voor 2014 hopen zij nog een extra 14 MW aan zonne-energie bij te plaatsen.

De tweede plaats in windenergie volgt voor Duitsland: zij hebben een geinstalleerd vermogen van 3 GW. Engeland staat op de derde plaats met 1,8 GW. China als grootste land domineert de markt in duurzame energie momenteel. De totale windenergie productie in 2013 overal ter wereld bedraagt 35,5 GW.

Windenergie in China met 22% gestegen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.