Windenergie in Spanje zorgt voor lagere energiekosten

eindafrekening

Spaanse onderzoekers hebben in een rapport aangegeven dat windenergie in Spanje voor lagere energiekosten zorgt.

Meerdere duurzame energiebronnen tegen het licht gehouden

Het onderzoek bestreek de periode 2008 tot en met 2012 dit onderzoek onderzocht verscheidene duurzame energiebronnen, en de daaruit voortvloeiende besparingen die het met zich meebracht. Ook de kosten en baten van zonne-energie werden onderzocht. Toch werd er desondanks een netto besparing gemeten van 25 tot en met 45 euro per mw uur.

Windenergie wint het van zonne-energie wat betreft besparing

De vergelijking met zonne-energie liet zien dat het kostenplaatje van zonnepanelen meer kostte dan windenergie. Ook in Spanje word duurzame energie gesubsidieerd, maar ondanks de subsidie’s levert windenergie meer besparing op ten opzichte van zonne-energie. Het aantal subsidieregelingen is door de financiële crisis van Spanje ingekort. Het Spaanse kabinet wil dat de bestaande subsidie’s worden geïnvesteerd in de meest besparende vorm van duurzame energie, en dan heeft windenergie de voorkeur.

Windenergie in Spanje zorgt voor lagere energiekosten
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.