Windenergie Verenigde Staten in jaar verdubbeld

windenergie

Het aandeel in windenergie in de Verenigde Staten is ten opzichte van 2013 verdubbeld. Afgelopen November zagen de Amerikanen hun energiecapaciteit toenemen met 873 MW.

Het aandeel in windenergie en zonne-energie is 71% aldus het FERC. In November werden er 3 nieuwe windmolenparken in gebruik genomen. Aan windenergie een capaciteit van 333 MW en zonne-energie 294 MW. De FERC categoriseert iedere maand de nieuwe energiebronnen, 9 van de 11 categorieën waren goed voor de meeste energieproductie afkomstig van: Biomassa energie, geothermie, waterkracht energie, zonne-energie en windenergie.

Het aandeel in windenergie nam een toevlucht met 2500 MW. Het aandeel in aardgas is ook goed te noemen en heeft een geïnstalleerde capaciteit van 50%. Toch blijft steenkool nog steeds de voornaamste bron om energie uit op te wekken, alhoewel dit aandeel wel gedaald is van 50% naar 37%.

De economische crisis zorgt deels voor een verlaging van de CO2 uitstoot, het broeikaseffect daalde met 3,4%. De verlaging is ook toe te wijzen omdat de vraag naar steenkool afneemt.

Windenergie Verenigde Staten in jaar verdubbeld
2 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!