Windpark Fryslan installeert 250 mw aan windenergie

logo windkracht

Na veel protesten van omwonenden is er besloten dat er voor het Windpark Fryslan 250 MW aan windmolens op het IJsselmeer zullen worden geplaatst. Friese provinciale staten heeft verder akkoord gegeven om in totaal 530,5 MW te zullen plaatsen in 2020.

Hoewel het akkoord is gegeven moet er nog worden bekeken waar het aantal windmolens komen te staan in de Friese provincie. Er word voorts eerst een onderzoek van Fryslan Foar de Wyn ( Friesland voor de Wind ) afgewacht. Het resterende 280 MW word aan vaste land geplaatst.

Friesland zal in de komende zes jaar een capaciteit van 6000 MW aan windenergie te gaan plaatsen, deze maatregel zorgt ervoor dat Friesland bijdraagt aan de besluiten in het Energieakkoord.

Windpark Fryslan installeert 250 mw aan windenergie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.