Winnaars energieveiling Consumentenbond Budget Energie en Vandebron

download-11

De tiende energieveiling van de Consumentenbond heeft weer plaatsgevonden. De twee winnaars van deze veiling zijn Budget Energie en de recentelijke nieuwe leverancier Vandebron.

Vandebron is een duurzame energieleverancier die rechtstreeks vanaf de duurzame bron energie afneemt. Wanneer een consument zich bij deze energieleverancier aanmeld kan het kiezen voor duurzame energie van Nederlandse bodem. Zij wonnen met een jaarcontract met vast tarief voor energie en gas. De besparing is  €182 per jaar.

Budget Energie won de veiling met een driejarig contract waar de consument een besparing heeft van €203 per jaar.

Bron: Consumentenbond

Vergelijk hier de tarieven voor Budget energie en Vandebron energie en beslis zelf welke tarieven voor u voordelig zijn.

Winnaars energieveiling Consumentenbond Budget Energie en Vandebron
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.