Winnaars Energieveiling zijn Budget energie en NLE

energieleveranciers

Volgens een bericht van de Consumentenbond zijn Budget energie en NL Energie als winnaars uit de bus gekomen. De Consumentenbond hield zijn 9e energieveiling. Beide energieleveranciers deden het scherpste bod.

Energieveiling voor 1 en 3 jarig contract

Energieleveranciers kunnen bieden en meedoen aan energieveilingen die de Consumentenbond heeft georganiseerd. De besparing die hiermee bedongen is komt op een €159 per jaar, aldus de Consumentenbond. Budget energie gaf de scherpste premie voor een 1 jaar contract,  NL Energie gaf de scherpste premie voor een drie jarig contract. Hierbij bespaart de klant (Volgens de Consumentenbond) €130 per jaar.

Goed om te weten!

Niet alle energieleveranciers doen mee het het energiecollectief van de Consumentenbond. Vaak doen goedkopere aanbieders niet mee omdat zij de aanmeldkosten a 80 euro per overstap(!) niet kunnen betalen van de kleine marge die zij overhouden. Bent u niet aangesloten bij een energiecollectief zoals de Consumentenbond? Geen probleem, ook dan kunt u scherp tarieven vergelijken en besparen op uw energiekosten. Vergelijk snel energie op EnergieVergelijking.nl.

Winnaars Energieveiling zijn Budget energie en NLE
1 beoordelingen 10 gemiddeld

1 gedachte over “Winnaars Energieveiling zijn Budget energie en NLE

  1. NIET DOEN! Niet naar BUDGETENERGIE GAAN Dat zeg ik maar even heel groot. Dit is 1 groot oplichterszooitje! Ze vangen je met een leuk dealtje op internet. Vorig jaar was het “80 euro per maand vast is vast” en toen bleek snel dat ze zomaar een hoger bedrag van mijn rekening af schreven. Dit heb ik laten aanpassen naar het contract prijs. Nu krijg ik na het jaar nog even een naheffing van 359! euro. NIks niet vast bedrag dus! Mijn maand betaling (contract) heeft blijkbaar niet opgewogen tegen wat de werkelijke kst waren en hebben ze zonder een brief email of wat dan ook 359 euro van mijn rekening proberen af te schrijven (bank heeft dit tegen gehouden). Dus achteraf doen ze dus hun contract alsnog breken en belasten mij met hun FOUT! Als dit niet rendabel is voor hen hadden ze geen reclame moeten maken met 80 pm en geen contracten moeten afsluiten voor 80pm ff voor de duidelijikheid de “groote korting” van 320 euro is al verrekent en nog moet ik 359 euro bij betalen!! Schofterig!!!!!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!