Witbier Wieckse Witte word geproduceerd op Zonne-energie

Vanaf deze maand krijgen de etiketten van Wieckse Witte bier een aanduiding dat het  bier gebrouwen is op zonne-energie. Op het dak van het pand van Wieckse Witte worden zonne-panelen aangebracht die 855.000 kWh aan energie gaan opwekken. Met deze opwekking worden alle bieren van Wieckse Witte geproduceerd.

Het bedrijf gaat hiermee geheel duurzaam energie opwekken. De 855.000 kWh aan electriciteit  is voldoende voor het complete brouwproces.

Witbier Wieckse Witte word geproduceerd op Zonne-energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.