Witte huis voorzien van zonnepanelen

Het Witte Huis word deze week voorzien van zonnepanelen. President Obama streeft er naar om in 2020 het energieverbruik van hetĀ presidentiĆ«leĀ huis voor minstens 20% uit duurzame energie te laten bestaan.

Voorganger Jimmy Carter plaatste ook zonnepanelen

President Jimmy Carter heeft in de 70 er jaren die beslissing al eens gemaakt en liet 32 zonnepanelen op het presidentiƫle dak plaatsen. Alleen met de komst van Ronald Reagan werden deze weer verwijderd.

Geen Chinese maar Amerikaanse zonnepanelen

De zonnepanelen zijn afkomstig van een Amerikaanse producent. Barack Obama gaf in Oktober 2010 al aan hiermee te willen beginnen, ook om een signaal af te geven dat hij achter het plan staat voor duurzame energie. De president verwacht dat de aanschaf van de zonnepanelen in ongeveer 8 jaar word terugverdiend.

President George W. Bush liet al eenĀ fotovoltaĆÆsche systeem installeren op een nabij gelegen onderhoudsgebouw plus twee zonnepanelen die het zwembad behorend bij het witte huis moesten verwarmen.

Witte huis voorzien van zonnepanelen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.