Zonne-energie in Amerika word steeds goedkoper

zonnecellen

De kosten van zonne-energie blijven dalen in Amerika dit is vastgesteld door het Amerikaanse departement voor energie en een aantal universiteiten.

Vooral de langetermijncontracten die zonneparken afsloten met Amerikaanse energiebedrijven zijn met 70% gedaald sinds 2008. Er word 50 dollar per megawattuur betaald. De aanschafkosten om een dergelijk zonnepark te bouwen zijn ook met 30% gedaald.

Voor particuliere eigenaren is de aanschaf van zonnepanelen ook tot 15% gedaald. De dalingen zijn berekend op het boekjaar 2013. In het laatste kwartaal van 2013 installeerde de VS 930 MW. Ook het eerste kwartaal van 2014 toont een enorme vermindering van kosten in de zonne-energie sector.

Amerika moet het hebben van de grote staat California die de meeste zonne-uren heeft. Ook heeft Amerika het grootste zonnepark ter wereld gebouwd in de staat Arizona, de tweede staat met de meeste zonuren.

Zonne-energie in Amerika word steeds goedkoper
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!