Zonne-energie in Amerika word steeds goedkoper

logo zonnepaneel

zonnecellen

De kosten van zonne-energie blijven dalen in Amerika dit is vastgesteld door het Amerikaanse departement voor energie en een aantal universiteiten.

Vooral de langetermijncontracten die zonneparken afsloten met Amerikaanse energiebedrijven zijn met 70% gedaald sinds 2008. Er word 50 dollar per megawattuur betaald. De aanschafkosten om een dergelijk zonnepark te bouwen zijn ook met 30% gedaald.

Voor particuliere eigenaren is de aanschaf van zonnepanelen ook tot 15% gedaald. De dalingen zijn berekend op het boekjaar 2013. In het laatste kwartaal van 2013 installeerde de VS 930 MW. Ook het eerste kwartaal van 2014 toont een enorme vermindering van kosten in de zonne-energie sector.

Amerika moet het hebben van de grote staat California die de meeste zonne-uren heeft. Ook heeft Amerika het grootste zonnepark ter wereld gebouwd in de staat Arizona, de tweede staat met de meeste zonuren.

Beoordelingen

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen