Zonne-energie en windenergie verdriedubbeld in Amerika

zonneveld

windenergyAmerica

Bloomberg New Energy finance heeft een rapport uitgebracht: Sustainable Energy in America Factbook: Het rapport laat een tendens zien over de afgelopen jaren waarin Amerika vanaf 2007 ruim 400 biljoen dollar heeft geĆÆnvesteerd.

Bekijk niet alleen prognoses in grijze energie maar ook de omgang in duurzame energie

De problemen en zorgen over de klimaatsveranderingen zetten voort, maar stellen zij bekijk ook hoe de Verenigde staten zijn energieproductie heeft veranderd. Ondanks dat schaliegas en kernenergie nog gebruikt worden is Amerika wel anders omgegaan met zijn energie.

Het proces om over te stappen op duurzame energie is indrukwekkend, heel veel projecten boeken al succes om schone energie te produceren. Ondanks dat de Verenigde staten qua beleggingen in schone energie nog achterloopt op China, blijkt wel dat de Amerikanen over 2014 de grootste investeringen heeft gedaan.

Zonne-energie en windenergie verdriedubbeld de afgelopen jaren

De economische groei trekt aan en daarmee ook de energie productie. De uitstoot van kool is afgenomen met 9%. In 2007 was het aandeel in duurzame energie nog maar 7% en 7 jaar later (2014) werd dat verdubbeld naar 13%. Deze stijging is te danken aan de sectoren: windenergie en zonne-energie deze twee sectoren zijn verdrievoudigd in capaciteit.

Windenergie is het goedkoopst om te produceren in de Verenigde staten, voor energieleveranciers is dit de meest ideale optie. Gevolgd door zonne-energie in de sunny states betalen huishoudens voor deze twee vormen het minste. Andere hernieuwbare energiebronnen zoals aardwarmte en waterkracht groeien amper mee.

Bron:Bloomberg

Zonne-energie en windenergie verdriedubbeld in Amerika
5 beoordelingen 8.4 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op woensdag, 17 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op woensdag, 17 juli 2019.

Een reactie plaatsen