Zonne-energie nu al betaalbaar

Nederlanders staan steeds meer open voor het opwekken van eigen zonne-energie. De prijzen van zonnepanelen zijn enorm gedaald. Stel je hebt een compleet systeem in zonne-energie de kosten daarvan zijn €13,500 dit systeem voorziet in de gehele jaarlijkse stroombehoefte. De prijs per kWh is 19 eurocent,  dit ligt al lager dan de huidige stroomprijs per kWh. Met een garantie van 20 jaar ben je verzekerd van een vaste stroomprijs. De verwachting is dat de prijzen alleen maar gaan stijgen. Dus het is nu al financieel gunstiger voor de klant om de investering te doen.

Veel gemeente’s verstrekken al subsidie’s aan particulieren om de markt in zonnepanelen aantrekkelijker en toegangelijk te maken. Zonne-energie heeft de toekomst. De capaciteit in zonnepanelen word steeds groter en daarmee ook goedkoper. De investering in zonnepanelen kan in elf jaar terugverdiend worden. De zonnepanelen gaan ongeveer 25 jaar mee. Vanaf 6 april kunnen mensen hun aanvragen indienen voor de subsidie’s die verstrekt worden. Minister van der Hoeven heeft 88 miljoen in de subsidiepot gedaan hiervoor.

Zonne-energie nu al betaalbaar
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.