Zonne-energie toegenomen in 2 maanden tijd

 

Volgens Nuzakelijk is de productie van zonne-energie gestegen met 32%. Netbeheer Nederland constateerde een stijging van het aantal aanmeldingen op de site energieleveren.nl.

Stijging aantal zonnepanelen

Afgelopen juli werd er nog 347 megawatt aan zonne-energie geinstalleerd,  dit is opgelopen tot 455 megawatt op dit moment. Reden hiervan is de subsidie genaamd ” Zonnepanelen voor Asbest” die afgegeven word voor eigenaren met asbesthoudende daken, door de daken te vervangen en zonnepanelen te plaatsen. Het zijn veelal agrarische bedrijven die de asbestdaken vervangen voor een zonnepaneelsysteem.

In februari stond de teller van het aantal zonnepanelen installatie’s nog op 52.221 en dat is gestegen met 50%. De registratie is vooral bedoeld om een beter inzicht te krijgen om de capaciteit te bepalen om indien nodig het energienet aan te kunnen passen. Ook is het aanbod en de vraag naar duurzame energie overzichtelijker.

 

 

Zonne-energie toegenomen in 2 maanden tijd
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.