Zonne-energie word voorzien van keurmerk

logo zonnepaneel

Wie vanaf nu zonnepanelen wil gaan aanschaffen kan specifiek zoeken op aanbieders voorzien van het keurmerk Zonnekeur Installateur. Dit initiatief komt van Holland Solar en Agentschap NL en Uneto VNI ondersteunen het keurmerk

Zonneboilers waren al voorzien van een keurmerk, u kunt op de website www.zonnekeur.com op regio bekijken welke installateurs het keurmerk dragen. De installateurs hebben de vereiste diploma’s op zak die nodig zijn voor het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Er word scherp gelet op de kwaliteit door middel van controles en steekproeven. De website is van de stichting DEPK.

Zonne-energie heeft een enorme toevlucht genomen nu het voor particulieren ook betaalbaar is geworden. Jaarlijks komen consumenten in aanmerking voor een subsidie om zonnepanelen of een boiler te laten plaatsen. In 2012 waren er ruim 78.000 consumenten die zonnepanelen hebben aangeschaft.

 

Zonne-energie word voorzien van keurmerk
2 beoordelingen 9 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.