Zonnepanelen verbruik bereikt miljardenomzet

logo zonnepark

Het verbruik aan zonne-energie heeft deze sector miljarden opgeleverd. Er was in 2013 een geinstalleerd vermogen van 39 gigawatt. Dat bedraagt ruim 30% van alle energie behoefte aan duurzame energie.

Zonne-energie heeft een inhaalslag gemaakt op windenergie. En staat bijna gelijk met de capaciteit aan waterkracht energie. Ook thermische zonne-energie is in opkomst de CSP centrales zijn toegenomen in 19 landen. Wereldwijd gezien is het aandeel zonne-energie toegenomen met ruim 30%. Dankzij de dalende prijzen van zonnepanelen zijn de investeringen  in zonne-energie afgenomen.

Daardoor word het voor toekomstige bezitters financieel makkelijker om de zonnepanelen installatie’s aan te kunnen schaffen. Dit maakt zonne-energie in de toekomst goedkoper dan andere duurzame energie vormen.

Zonnepanelen verbruik bereikt miljardenomzet
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!