Zonnepanelenfraude

 

Volgens het RTL Nieuws is het vrij simpel om te frauderen met het aanvragen van subsidie voor zonnepanelen. De enige voorwaarde die gesteld word is het indienen van een offerte en de aanvrager krijgt het geld overgemaakt per bankrekening.

Stimulans blijkt fraudegevoelig

De subsidie is juist laagdrempelig gehouden om consumenten te stimuleren om te kiezen voor zonne-energie. Maar nu is wel gebleken dat het fraude in de hand werkt. AgentschapNL heeft aangegeven dat het nog geen fraude heeft geconstateerd met zijn steekproeven.

Opwekken met zonne-energie stijgt met ruim 200%

De subsidie voor zonne-energie heeft wel bijna de bodem bereikt omdat er heel veel zonnepanelen zijn aangeschaft. Over 2012 zijn er ruim 78.000 huishoudens die zonnepanelen hebben aangeschaft. Hiermee steeg de opwekcapaciteit van zonne-energie met 234% mogelijk gemaakt dankzij de subsidie.

Zonnepanelenfraude
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!