Zonnestroom overschaduwt fossiele brandstoffen in de toekomst

zonneveld

Volgens specialisten Jeremy Legget en Thierry Lepercq zal zonnestroom in de toekomst het verbruik van kolen en gas overschaduwen. Dankzij verbeterde technologie zal zonnestroom steeds goedkoper worden.

Zonnestroom stabiliseert de komende twintig jaar

Jeremy Legget van Solarcentury zegt dat de prijzen voor zonne-energie in de komende twintig jaar stabiliseren. Waar de prijzen voor kolen en gas onstabiel zullen blijven omdat er een tekort gaat ontstaan. De prijzen voor zonnepanelen zullen steeds meer betaalbaarder worden, waardoor men makkelijker zijn eigen zonnestroom kan opwekken. Met de huidige tendens kan het zelfs zo zijn, dat over twintig jaar zonnestroom het hoofdproduct in energie zal zijn. Ook stelt Legget dat met het opraken van de olievoorraden er een oliecrisis zal ontstaan.

Tegenwoordig betaald men voor zonne-energie 5 ct per kWh uur in Chili. In Azië betaald men 7 ct. Over 6 jaar is het zelfs mogelijk om voor minder dan 10 eurocent per kWh in Nederland aan zonne-energie te betalen.

Zonnestroom overschaduwt fossiele brandstoffen in de toekomst
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!