Energie aanbiedingen

Energie aanbiedingen? Met behulp van Energievergelijking.nl kunt u de energiekosten van alle energie aanbiedingen vergelijken. Door gebruik te maken van een energie aanbieding kunt u bijvoorbeeld korting krijgen energie of een gratis product ontvangen omdat u klant bent geworden. Vele duizenden mensen hebben bij ons kunnen profiteren van goedkope energie aanbiedingen die zij anders waren misgelopen.

Wilt u profiteren van de beste energie aanbiedingen? Maak dan een energievergelijking. Daarmee kunt u eenvoudig alle energiekosten berekenen en direct de goedkoopste energieleverancier aanvragen. Uiteraard bepaald u zelf welke energie aanbieden voor uw situatie en voorkeuren de beste keuze is. Wij regelen graag de overstap voor u. Dus als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag met het vinden van de beste energie aanbiedingen zodat u zoveel mogelijk kan besparen.

De beste energie aanbiedingen staan in onze online energievergelijking

Energie aanbiedingen worden vooral op online energievergelijking websites aangeboden om zodoende sneller en meer nieuwe klanten te werven. Energie aanbiedingen met welkomstkortingen zijn veelbesproken. De kortingen kunnen al snel oplopen tot in de honderden euro’s. Hoewel de kortingen hoog zijn, zijn er ook strenge voorwaarden aan verbonden. Als u besluit gebruik te van een energie aanbieding met korting en u betaalt de energierekening een keertje te laat, dan vervalt de aanbieding.

Kijk niet alleen naar de hoogste korting, maar ook naar de laagste prijs

Het is daarom een goed idee om tijdens het energie vergelijken ook te kijken naar de energiebedrijven die geen korting geven. Hierbij let u dus vooral op de voordeligste prijs. Energie zonder korting? Een voorbeeld van een energieleverancier zonder korting, maar wel met lage prijzen? Dat is Power.nl. Wat u ook kiest, energievergelijking.nl is u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op voor onafhankelijk energie advies op maat.

Energie aanbiedingen met Welkomstpremie of cashback

Een welkomstpremie is een geldbedrag dat aan het begin of aan het einde van de looptijd van het energiecontract wordt uitbetaald. We noemen een welkomstpremie ook wel een welkomstkorting of cashback deal.

Veel mensen hebben doordat zij hun energierekening niet op tijd hebben betaald geen recht meer op de welkomstpremie. Ons advies is, bespaar u zelf de moeite met jaarlijks overstappen om een welkomstpremie te ontvangen.

In onze energievergelijking kunt u ervoor kiezen om de kortingsacties uit te sluiten. Hierdoor kunt u energieprijzen vergelijken zonder kortingen. Hierdoor ziet de energievergelijking er heel anders uit.

Kies liever een energieleverancier waarbij u graag klant wil zijn. Niet omdat u de hoogste korting had gekregen. Want acties met korting op energie gaan vaker gepaard met hogere energieprijzen.

Energie aanbiedingen met iPad Kado

Sommige energieleveranciers geven een geschenk als u bij hun stroom en gas afneemt. De zogenaamde welkomstcadeaus zijn gratis producten en/of diensten die u krijgt kunnen varieren van een gratis telefoon of tablet tot aan een gratis televisie, computer of andere elektrische apparaten.

Welkomstcadeaus worden vaak weggegeven omdat veel mensen daarnaar op zoek zijn. Het kan handig zijn. Bijvoorbeeld omdat u momenteel geen geld heeft voor een nieuwe telefoon of een computer. Dan is het handig dat u zo’n apparaat krijgt van een energieleverancier.

Het is belangrijk om te weten dat energie aanbiedingen met gratis cadeaus hogere stroom en gas tarieven hebben. Hierdoor zullen de energiekosten hoger zijn dan als u bijvoorbeeld klant zou zijn bij een energie prijsvechter.

Energie aanbiedingen met Actietarieven

Als u gebruik wil maken van een energie aanbieding, kunt u overwegen om te kiezen voor zogenaamde actietarieven. Actietarieven voor energie zijn lager dan de reguliere energietarieven.

Acties zijn meestal alleen geldig voor nieuwe klanten, maar tegenwoordig ook voor bestaande klanten. Zo kunt u als bestaande klant ook profiteren van speciale actietarieven voor zowel stroom als gas. Vraag naar de voorwaarden bij uw energieleverancier.

Let op. Nadat de actietarieven periode voorbij is, krijgt u weer de normale tarieven in rekening gebracht. Hierdoor zal de energierekening weer stijgen. U kunt dan opnieuw vragen aan uw energieleverancier om lagere actietarieven toe te passen. Maar u kunt natuurlijk ook alle energie aanbiedingen met onze energievergelijker vergelijken en dan kijken welke energie actie nu echt de beste energiedeal is.

Energie aanbiedingen met collectiviteitskorting

Steeds meer mensen kiezen voor een collectieve energie aanbieding. Dit kan o.a. bij Energiecollectief.nl, Power.nl, de ANWB, De Consumentenbond, Kostenservice, Bespaarservice, Vereniging eigen huis en ook vele verschillende voetbalverenigingen en werkgevers bieden collectieve energie inkoop deals aan voor hun leden en werknemers.

Het voordeel is dat er op grotere schaal energie ingekocht kan worden. Bijvoorbeeld bij lokale windmolenparken en eigenaren van zonnepanelen. Energie wordt door allerlei verschillende organisaties aangeboden. Enerzijds ontvangt de organisator een vergoeding / marge voor het organiseren. Anderzijds ontvangen de mensen die zich hebben aangesloten een scherp tarief voor stoom en gas.

Het is belangrijk om ook de Stroom en Gas tarieven van energiedeals uit collectieve inkoop acties te vergelijken. Want ook hier zitten verschillen in en er zijn energiecollectieven die soms ook duurder zijn dan de gemiddelde stroom en gas tarieven van alle energie aanbieders.

Dus ook al is het aanbod collectief, het loont altijd om het aanbod zelf even online te vergelijken, en daarna pas een weloverwogen besluit te nemen. Daar heeft u veel meer baat bij!

Energie aanbiedingen en energieveilingen

Energieveilingen krijgen steeds meer aandacht. De reden daarvoor is dat stroom en gas contracten tegen sterk gereduceerde prijzen worden aangeboden. Energieveilingen kunnen aantrekkelijk zijn omdat er grote groepen mensen aan kunnen meedoen en daardoor zeer hoge kortingen haalbaar zijn.

Maar ook bij veilingen moet er goed gekeken worden naar de kosten. Sommige veilingmeesters vragen een percentage van de uiteindelijke energiekosten. Anderen vragen een percentage van de besparing. En weer anderen vragen een geld bedrag voor het inschrijven voor de energie veiling.

Ook bij energie aanbiedingen uit veilingen is het zeer belangrijk om de totale kosten te berekenen om zodoende na te kunnen gaan waar precies het verschil zit. En natuurlijk of al die moeite het wel waard is achteraf. En soms zijn de kosten voor het laten regelen van de besparing zelfs nog hoger en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Gratis energie

Er zijn ook energieleveranciers die promoten met gratis stroom en gas aanbiedingen. Met deze energie aanbiedingen dient u heel goed op te letten. U weet waarschijnlijk wel, dat alleen de zon voor niets opkomt. De zogenaamde gratis stroom en gas aanbiedingen zijn namelijk nooit echt gratis tenzij u het als een prijs heeft gewonnen.

Het gaat erom dat u goed begrijpt dat energie gewoon stroom en gas is dat technisch gezien geleverd door stroomkabels en gasleidingen. Alles wordt netjes gemeten. En uiteindelijk zal iemand daar de rekening voor moeten betalen. Niets is echt gratis en daarom is het altijd belangrijk om goed op te letten als iets aantrekkelijk lijkt te zijn.

Kijk niet alleen naar energieaanbiedingen met de hoogste korting of het duurste product dat u gratis kan krijgen bij een nieuw contract. Dat betekent zeker niet dat u niet moet kijken. Het is juist belangrijk om alle energie aanbiedingen, dus ook de hele duren energiecontracten, goed met elkaar te vergelijken want alleen op die manier weer u 100% zeker dat u de beste keuze maakt en daar is het toch allemaal om te doen, nietwaar?

Energievergelijking.nl zal er altijd alles aan doen om er voor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk kan besparen op stroom en gas, oftewel energie!