Energie Aanbiedingen 2017

Vergelijk de beste energie aanbiedingen en bereken uw voordeel!

energie aanbiedingen
U kunt hier gratis energie aanbiedingen met elkaar vergelijken. Met onze energievergelijking kunt u zien welke aanbiedingen er allemaal zijn en welke daarvan de goedkoopste is. Veel energieleveranciers willen graag de goedkoopste zijn en daardoor kan de besparing voor huishoudens al snel oplopen tot €700 per jaar. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro’s besparen! Blijf dus niet langer teveel betalen voor energie.

Vergelijk alle energie aanbiedingen en stap gratis over!

Start snel met energie vergelijken en bekijk direct hoeveel geld u kan besparen op uw energiekosten!
Zoekt u de goedkoopste energie aanbieding voor uw bedrijf? Klik hier voor zakelijke aanbiedingen!

Top 5 energie aanbiedingen juli 2017

 EnergiepakketAanbiedingKosten 
1. EnergieflexPrepaid Stroom en Gas 1 jaar vast Actie€ 180 + actietarief
€902,05Vergelijken
2. OxxioGroene stroom en Gas Vast 1 jr Actie€ 240 + actietarief
€926,26
Vergelijken
3. NuonVaste Prijs Stroom en Gas Vast€ 200 + actietarief
€963,75
Vergelijken
4. BudgetGroene Stroom en Gas 1 jr Vast € 330 + actietarief
€967,42
Vergelijken
5. EssentZeker 1 jaar vast tarief€ 120 + actietarief
€973,66Vergelijken
Energie aanbiedingen Juli 2017: Stroom: 1840 kWh / Gas: 1100 m3 / Regio 4 (Friesland). Voor stroom en gas betaalt u bij Nuon, Essent of Eneco gemiddeld € 1748,43 per jaar.

De beste energie aanbiedingen van 2017

Energievergelijking.nl doorzoekt de websites van alle energieleveranciers en zet deze direct online. Duizenden mensen raadplegen onze vergelijking en hebben flink kunnen besparen op hun energiekosten. Huishoudens besparen zodoende honderden euro’s. U kunt bij ons ook alle zakelijke energie aanbiedingen vergelijken. Maak dus ook eens een zakelijke energie vergelijking en kijk wat u kan besparen!

Energie acties met korting, kado en welkomstkortingen

U ziet in de energievergelijker van Energievergelijking.nl in de eerste instantie een simpele energievergelijking met de herkomst van energie, de energiekosten en welkomstpremies. Het overzicht is gesorteerd op prijs, maar u kunt de energie aanbiedingen ook sorteren op duurzaamheid, looptijd en andere voorkeuren. Door te klikken op ‘Meer informatie’ kunt u ook de tarieven van stroom per kwh en gas per m3 vergelijken. De energie aanbiedingen van alle energieleveranciers worden dagelijks bijgehouden. Vergelijk alle energie acties met kado en ook welkomstkortingen om te weten welke aanbieding de beste keuze is.

De belangrijkste voordelen op een rij

  • 100% onafhankelijk energie aanbiedingen vergelijken.
  • Vergelijk het aanbod op basis van uw eigen voorkeuren.
  • U profiteert van de goedkoopste energie aanbiedingen.

Vergelijk beste energie aanbiedingen, kortingen en kado acties

Beste energie aanbiedingen 2017
Alle aanbiedingen zoals cadeaus, kortingen en acties met welkomstpremies en actietarieven kunt u gemakkelijk vergelijken. Er zijn er best veel. Dus denk goed na en neem niet te snel een beslissing. Voordat u een keuze maakt kunt u het beste een energievergelijking maken van de energie prijzen. Start dus snel met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Heeft u hulp nodig met het vinden van de voordeligste energie aanbieding voor uw huis of bedrijf? Lees dan de veelgestelde vragen.

Energie aanbiedingen
571 beoordelingen 9.3 gemiddeld