Energie Aanbiedingen

Overzicht van de beste energie aanbiedingen

Energie aanbiedingen

Vergelijk de beste energie aanbiedingen en bespaar op uw energiekosten

Vul altijd uw postcode en verbruik in om te weten welke energie aanbiedingen we hebben en welke voor u de beste deal is. Vergelijk de beste energie aanbiedingen op basis van uw situatie en voorkeuren. In onze energievergelijker kunt u alle energie aanbiedingen vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben energie aanbiedingen en acties die nergens anders te vinden zijn. Vergelijk de energie aanbiedingen van energieleveranciers in onze energievergelijker. U kunt direct besparen.

Beste energie aanbiedingen

Energieleverancier Aanbieding Contractduur Kies
Qurrent € 150 cadeau 1 jaar Bekijk
Essent € 250 korting 1 jaar Bekijk
Eneco € 220 korting 1 jaar Bekijk
Oxxio € 285 cashback 1 jaar Bekijk
Nuon € 230 korting 1 jaar Bekijk
Budgetenergie € 150 korting 1 jaar Bekijk
PureEnergie € 180 korting 1 jaar Bekijk
Engie € 200 korting 3 jaar Bekijk
Welkom-energie € 300 korting 1 jaar Bekijk
Energiedirect € 190 cashback 2 jaar Bekijk
Vandebron € 300 korting 3 jaar Bekijk

De energie aanbiedingen zijn tijdelijk geldig en worden dagelijks bijgewerkt

Vind de beste energie aanbiedingen 2019 en bespaar met extra veel korting!

Er zijn zoveel verschillende energie aanbiedingen en in 2019 is dat ook echt niet anders. Energieleveranciers beconcurreren elkaar om maar zoveel mogelijk klanten te winnen. Maar welke heeft de beste energie aanbieding voor u? Dat is de belangrijkste vraag en die wij voor duizenden mensen per dag beantwoorden! Dat doen we al meer dan 10 jaar. 100% onafhankelijk en objectief! Met slimme filter en sorteer opties kunt u alle energie aanbiedingen vergelijken om de keuze te maken die het beste aansluit op uw situatie en voorkeuren.

Energie aanbiedingen van de grootste energieleveranciers

De beste energie aanbiedingen van 2019

U kunt de meest recente energie aanbiedingen vinden in onze energievergelijking. Daarmee doorzoekt u de websites van alle energieleveranciers. U krijgt direct een vergelijking te zien met alle actuele aanbiedingen. De goedkoopste energie aanbieding staat bovenaan gevolgd door de minder goedkope aanbiedingen. Duizenden mensen hebben onze aanbiedingen gebruikt en konden daardoor flink besparen op hun energiekosten. Huishoudens besparen bij een gemiddeld energieverbruik eenvoudig honderden euro’s. Bedrijven kunnen bij ons ook terecht. U kunt bij ons namelijk ook alle zakelijke aanbiedingen vergelijken.

Energie aanbiedingen

Energie aanbiedingen 2019

Beste energie aanbiedingen 2019

De belangrijkste voordelen op een rij

  • 100% onafhankelijk energie aanbiedingen vergelijken.
  • Vergelijk het aanbod op basis van uw eigen voorkeuren.
  • U profiteert van de goedkoopste energie aanbiedingen.
  • Het oude contract zal automatisch worden beëindigd.
  • Na de energie aanvraag heeft u 14 dagen bedenktijd.

Vergelijk de energieprijzen van de aanbiedingen

Tijdens het online vergelijken van energie en leveranciers krijgt u te maken met tientallen aantrekkelijke energie aanbiedingen. Er zijn veel verschillende energie aanbiedingen. Bij de ene energie aanbieding krijgt u korting op de tarieven of op het vastrecht. Bij de andere krijgt u geld terug op uw bankrekening gestort. Deze energie aanbiedingen noemen we ook wel cashback acties of welkomstpremies genoemd. Er zin altijd voorwaarden zo ook bij de verschillende energie aanbiedingen die her en der op internet te vinden zijn. Het is dan ook belangrijk om deze voorwaarden goed door te lezen alvorens u kiest voor een energieleverancier.

In onze energievergelijker kunt u onder de link “Meer informatie” zien wat de bijbehorende energieprijzen en vastrecht kosten zijn. Dit is belangrijk omdat u daarmee kunt zien of de betreffende energieleverancier ook nog zo goedkoop is zonder korting. Vaak hebben energieleveranciers mooie energie aanbiedingen met kortingen. Echter als de kortingsperiode voorbij is moet u weer de standaard energieprijzen betalen. Deze energieprijzen kunnen soms veel hoger zijn, waardoor u uiteindelijk weer duurder uit bent. Om te voorkomen dat u weer duurder uit bent is het raadzaam om elk jaar opnieuw over te stappen naar de goedkoopste energie aanbieding. Zo kunt u elk jaar opnieuw profiteren van energie aanbiedingen die u anders was misgelopen.

Energie aanbiedingen met met kado

U ziet in de energievergelijker van Energievergelijking.nl in de eerste instantie een simpele energievergelijking met de herkomst van energie, de energiekosten en welkomstpremies. Het overzicht is gesorteerd op prijs, maar u kunt de energie-aanbiedingen ook sorteren op duurzaamheid, looptijd en andere voorkeuren. Door te klikken op ‘Meer informatie’ kunt u ook de tarieven van stroom per kwh en gas per m3 vergelijken.

Het is goed om te weten dat het aanbod van alle energieleveranciers dagelijks word bijgehouden. Zo krijgt u dus altijd een up-to-date vergelijking van alle energie acties met kado en ook welkomstkortingen om te zien welke aanbieder nu echt de beste keuze is. Wilt u ook flink besparen op uw stroom en gas kosten? Ga dan nu aan de slag met energie vergelijken om het voor u meest voordelige energiepakket te vinden. Via Energievergelijking.nl kunt u snel en simpel overstappen en besparen op uw energiekosten. Vind de goedkoopste energieleverancier en bereken hoeveel u vandaag kunt besparen!

Hulp nodig met het vinden van de beste aanbieding?

Heeft u vragen over het vinden van een goedkope energie aanbieding of heeft u hulp nodig met het indienen van de energie aanvraag? Bekijk de veelgestelde vragen en eventueel ook extra energie informatie. Onze medewerkers helpen u graag! Vul het contact formulier in op de contact pagina. Onze medewerkers kunnen u uitleggen welke energie aanbiedingen er zijn en waarom een bepaalde aanbieding voor uw situatie de beste keuze is.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht