Energie aanbiedingen

Beste en goedkoopste energie aanbiedingen

Bent u op zoek naar de goedkoopste energieleverancier en wilt u ook graag extra veel geld besparen met een energie aanbieding? Wij hebben alle energie aanbiedingen voor u op een rij gezet. Zo kunt u makkelijk en snel kan zien welke energie aanbiedingen er zijn en welke de beste en goedkoopste is. Gebruik onze onafhankelijke energievergelijker!

Zo kiest u de beste energie aanbieding

Wees slim en vergelijk niet alleen alle energie aanbiedingen, maar vergelijk ook de energieprijzen. Een eenmalige korting is leuk, maar als u daarna veel meer moet betalen, dan is de lol er snel vanaf. Meestal worden de energieprijzen eerst verhoogd, om u daarna pas een korting te geven. Als u echt wilt besparen kunt u het beste kiezen voor een vast laag tarief zonder kortingsacties of welkomstcadeau.

Op Energievergelijking.nl kunt u de beste en goedkoopste energie aanbiedingen vergelijken. Klik op “Bekijken” om de aanbiedingen op de website van de betreffende energieleverancier te bekijken. Bereken de totale energiekosten van alle energie aanbiedingen van alle energieleveranciers met Energievergelijking.nl. U kunt dan precies zien welke energie aanbieding daadwerkelijk de voordeligste keuze is.

 

Energie aanbiedingen

Energie aanbiedingen

Alle energie aanbiedingen kunt u vergelijken op Energievergelijking.nl. Of het nu gaat om een welkomstpremie, een korting of een energiedeal met een kado. Bij het vinden van de beste energie aanbieding is het belangrijk om goed te kijken naar de uiteindelijke kosten. Bent u echt goedkoper uit? Energieleveranciers stunten dan wel met hoge kortingen, maar deze kortingen worden in de meeste gevallen pas uitbetaald nadat u het eerste jaar alle energierekeningen op tijd heeft betaald. Als u ook maar één keer te laat betaald vervalt uw recht op de zogenaamde korting.

Die aanbieding met een gratis playstation is niet gratis

Uiteraard geldt dit ook voor de energie aanbiedingen met dure welkomstcadeaus. Denk dus niet dat die gratis playstation echt gratis is. De grootste cadeau’s zijn ook vaak een stuk duurder in de totale kosten omdat de tarieven veel hoger zijn dan normaal. Uiteindelijk moet u de kosten zelf weer terug betalen via een hogere energierekening. Daar komt nog eens bij dat wanneer de actie periode is afgelopen u weer de normale tarieven krijgt zonder korting. Hierdoor zult u uiteindelijk duurder uit zijn, dan wanneer u had gekozen voor een simpel energiecontract met betere prijzen.

Profiteer van onze top 10 energie aanbiedingen

overstap ervaringen

Vergelijk ook dit jaar weer de beste energie aanbiedingen op Energievergelijking.nl!

Elk jaar de beste energie aanbieding

Elk jaar opnieuw korting op energie ontvangen

Steeds meer mensen stappen jaarlijks over naar een andere energieleverancier om zodoende opnieuw te profiteren van een hoge welkomstkorting of een gratis welkomstcadeau. Bijvoorbeeld een nieuwe pannenset, een gratis spelcomputer zoals een Playstation 5 Pro, een XBOX of een gratis boormachine. Van alles is mogelijk zolang het maar past in de marges. Sommige energieleveranciers bieden een webshop aan speciaal voor hun klanten. Zij kunnen dan tegen gereduceerde prijzen producten en diensten kopen.

Wij vinden altijd de beste energie aanbiedingen

Energievergelijking.nl wil dat u geen enkele energie aanbieding zult missen. Wij vinden dat iedereen de beste energiedeal verdiend en dat zij volledig inzicht krijgen in alle kosten. Met behulp van onze energievergelijker kunt u de energieprijzen en de maandelijkse of jaarlijkse energiekosten vergelijken. U kunt zo precies zien welke energie aanbiedingen nu echt goedkoop zijn en welke juist heel duur zijn.

Collectieve energie aanbiedingen

Collectieve energie inkoop aanbiedingen

Naast traditionele energieleveranciers zoals Vattenfall(voorheen NUON), Essent en Eneco, komen er ook steeds meer energiecollectieven op de markt. Energiecollectieven zijn bijvoorbeeld stichtingen en verenigingen waarbij de leden hun krachten bundelen in een zogenaamde energiecollectief.

Collectief voordeel op energie door samen te werken

Door het energieverbruik te bundelen en gezamenlijk over te stappen van energieleverancier kunnen zij collectief inkoop voordeel behalen. Daarnaast maakt de energieleverancier minder kosten doordat zij heel gemakkelijk alle klanten in 1 keer kunnen over laten stappen. Dit resulteert uiteindelijk in veel lagere kosten voor stroom en gas voor zolang de leden lid blijven van het energiecollectief. Het ene collectief is niet het andere. Zo bestaan er collectieven die voordeel bedingen voor haar leden bij bestaande energieleveranciers en er bestaan ook energiecollectieven die zelf energie inkopen op de groothandel en vervolgens optreden als energieleverancier voor haar leden.

Energie aanbiedingen met welkomstpremie

De meeste energieleveranciers geven een welkomstpremie weg. Een welkomstpremie is een geldbedrag dat aan het begin of aan het einde van de looptijd van het energiecontract wordt uitbetaald. We noemen een welkomstpremie ook wel een welkomstkorting of cashback deal.

Energie aanbiedingen met welkomstcadeau

Sommige energieleveranciers geven een geschenk als u bij hun stroom en gas afneemt. De zogenaamde welkomstcadeaus zijn gratis producten en/of diensten die u krijgt kunnen varieren van een gratis telefoon of tablet tot aan een gratis televisie, computer of andere elektrische apparaten.

Energie aanbiedingen en actietarieven

Als u gebruik maakt van een energie aanbieding kunt u ook kiezen voor een lager tarieven dan het reguliere tarief. Deze actie tarieven zijn meestal alleen geldig voor nieuwe klanten. Nadat de actie periode voorbij is, krijgt u weer de normale tarieven in rekening gebracht.

Collectieve energie aanbiedingen

Steeds meer mensen kiezen voor een collectief energie aanbod. Dit kan o.a. bij Energiecollectief.nl, De Consumentenbond en Vereniging eigen huis. Ook verschillende voetbalverenigingen en werkgevers bieden collectieve energie inkoop deals aan voor hun leden en werknemers.

Energie aanbiedingen uit veilingen

Energieveilingen krijgen steeds meer aandacht. De reden daarvoor is dat stroom en gas contracten tegen sterk gereduceerde prijzen worden aangeboden. Energieveilingen kunnen aantrekkelijk zijn omdat er grote groepen mensen aan kunnen meedoen en daardoor zeer hoge kortingen haalbaar zijn.

Gratis energie aanbiedingen

Er zijn ook energieleveranciers die promoten met gratis stroom en gas aanbiedingen. Met deze energie aanbiedingen dient u goed op te letten. U weet waarschijnlijk wel dat alleen de zon voor niets opkomt. De zogenaamde gratis stroom en gas aanbiedingen zijn namelijk nooit echt gratis tenzij u het als een prijs heeft gewonnen.