Energie aanbiedingen

Energie aanbiedingen

Er zijn veel energie aanbiedingen. Dit komt doordat energieleveranciers met elkaar concurreren. De leverancier met de beste aanbieding verwelkomt de meeste nieuwe klanten. Wilt u ook profiteren van aantrekkelijke energie aanbiedingen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Gebruik onze energievergelijker om alle aanbiedingen met elkaar te vergelijken.

De Beste en Goedkoopste Energie Aanbiedingen 2019

Bekijk en vergelijk de beste energie aanbiedingen van Nederland

De beste energie aanbiedingen

Vind de beste energie aanbiedingen

U kunt de meest recente energie aanbiedingen vinden met behulp van Energievergelijking.nl. Met onze energievergelijker doorzoekt u de energie aanbiedingen van alle energieleveranciers op basis van uw eigen verbruik en situatie. U kunt dan zelf alle energie aanbiedingen met elkaar vergelijken en de beste keuze maken. De goedkoopste energie aanbieding staat bovenaan gevolgd door de minder goedkope aanbiedingen. Duizenden mensen hebben al gebruik gemaakt van onze energie aanbiedingen en konden daardoor honderden euro’s besparen op hun energiekosten. Wilt u ook profiteren van onze voordelige energie aanbiedingen? Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel!

Beste energie aanbiedingen 2019

De belangrijkste voordelen op een rij

  • 100% onafhankelijk energie aanbiedingen vergelijken.
  • Vergelijk het aanbod op basis van uw eigen voorkeuren.
  • U profiteert van de goedkoopste energie aanbiedingen.
  • Het oude contract zal automatisch worden beëindigd.
  • Na de energie aanvraag heeft u 14 dagen bedenktijd.

Recente energie aanbiedingen

Energie aanbiedingen

Energie aanbiedingen 2019

Cadeau of welkomstkorting kiezen

Is uw energiecontract bijna afgelopen en bent u benieuwd welke energie aanbieding u bij een nieuw contract kunt krijgen? Kijk in onze energievergelijker welke energie aanbiedingen we nu beschikbaar hebben. We hebben altijd wel aantrekkelijke energiedeals waarbij u een cadeau kan ontvangen. Bij het afsluiten van een nieuwe energiecontract krijgt u in de meeste gevallen een welkomstkorting. Veel energieleveranciers bieden voor nieuwe klanten een welkomstkorting aan om zodoende meer nieuwe klanten te kunnen verwelkomen. De meeste mensen kiezen nu eenmaal voor de goedkoopste energie aanbiedingen.

Zet de beste energie acties op een rij

Aan de hand van een vergelijking zetten wij altijd de beste energie aanbiedingen voor u op een rij. Energievergelijking.nl vergelijkt alle energiecontracten van de energieleveranciers die beschikbaar zijn op het door u ingevoerde adres. Door te vergelijken kunt u al snel tot honderden euro’s besparen op uw energiecontract. Wanneer u een energieleverancier met een voordelige energie aanbieding heeft gevonden helpt Energievergelijking.nl u gratis met de overstap. Daar hoeft u zelf vrij weinig voor te doen. De overstap is namelijk een administratief proces die volledig online geregeld kan worden.

Energie aanbiedingen die passen bij uw situatie

Wat is de beste energie aanbieding voor uw situatie? Voor een huishouden met meerdere gezinsleden of een tweepersoons huishouden kan de besparing hoger uitvallen omdat het verbruik hoger is. Dit noemen we ook wel een kwantum korting. Mensen die dus veel energie verbruiken kunnen hogere kortingen krijgen. Om erachter te komen wat de beste energie aanbieding voor u is, heeft Energievergelijking.nl een vergelijker ontwikkeld met alle energie aanbiedingen op een rij. Ook profiteren van de hoogste kortingen op energie? Het is super makkelijk en u kunt via ons direct online overstappen.

In de vergelijker vult u de postcode, het huisnummer en een eventuele toevoeging in van het adres waarop u energie wilt vergelijken. Daarna geeft u aan wat het aantal personen in het huishouden is. Onze vergelijker geeft u automatisch het gemiddelde energie- en gasverbruik aan voor uw situatie. Eventueel kunt u ook nog invullen wie uw huidige energieleverancier is, waardoor u nog beter kan zien wat uw besparing is. Bij een hoog verbruik kan uw besparing soms oplopen tot in de honderden euro’s per jaar. Veel geld wat u vast kunt gebruiken voor andere uitgaven dan een te hoge energierekening.

Acties energieleveranciers

Binnen een paar minuten maakt u een vergelijking om de beste energie acties te vinden. Van uw totale energiekosten wordt zo’n 40% bepaald door uw verbruik. Er zijn verschillende vormen van energie aanbiedingen te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een eenmalige korting of een voordeliger tarief gedurende de eerste periode of de gehele looptijd van het gekozen contract. Voordelige energietarieven gelden vaak alleen voor het variabele deel van uw energierekening. De acties van energieleveranciers in onze vergelijker zijn altijd tijdelijk en kunnen dagelijks veranderen. Energieleveranciers veranderen de tarieven en acties om zodoende beter te kunnen inspelen op het aanbod van de concurrenten.

Bepaalde en onbepaalde tijd

Energiecontracten voor onbepaalde tijd maken het mogelijk dat u het contract snel kunt opzeggen wanneer de tarieven omhoog gaan. Een vast contract van bijvoorbeeld 1 jaar is de beste optie als u zekerheid wilt hebben. Contracten voor bepaalde tijd, zoals 1 of 3 jaar met variabele tarieven, worden afgeraden omdat als de energietarieven in die periode omhoog gaan en u wilt overstappen naar een andere leverancier, kan dit niet kosteloos. In veel gevallen moet u een opzegvergoeding betalen voor het vroegtijdig verbreken van het contract. Dat is natuurlijk een enorme domper als u denkt geld te besparen. Kies voor zekerheid. Kies een contract van 1 jaar met vaste tarieven. Dan weet u waar u aan toe bent en kunt u na een jaar weer opnieuw energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar het op dat moment voordeligste energie actie.

Overstappen naar een energie aanbieding

Heeft u alle energie aanbiedingen met elkaar vergeleken? En een goede energie aanbieding gevonden? Energievergelijking.nl verzorgt uw overstap naar een andere energie aanbieding zonder problemen. Het enige wat u hoeft te doen is beginnen met energie vergelijken en de beste deal kiezen. Vervolgens kunt u direct overstappen en besparen op uw energiekosten. Kom volgend jaar weer terug om opnieuw te profiteren van de beste energie aanbiedingen van Nederland.

Extra informatie

Aantrekkelijke energie aanbiedingen

Tijdens het online vergelijken van energie en leveranciers krijgt u te maken met tientallen aantrekkelijke energie aanbiedingen. Er zijn veel verschillende energie aanbiedingen. Bij de ene energie aanbieding krijgt u korting op de tarieven of op het vastrecht. Bij de andere krijgt u geld terug op uw bankrekening gestort. Deze energie aanbiedingen noemen we ook wel cashback acties of welkomstpremies genoemd. Er zin altijd voorwaarden zo ook bij de verschillende energie aanbiedingen die her en der op internet te vinden zijn. Het is dan ook belangrijk om deze voorwaarden goed door te lezen alvorens u kiest voor een energieleverancier.

Energieprijzen en vastrecht kosten

In onze energievergelijker kunt u onder de link “Meer informatie” zien wat de bijbehorende energieprijzen en vastrecht kosten zijn. Dit is belangrijk omdat u daarmee kunt zien of de betreffende energieleverancier ook nog zo goedkoop is zonder korting. Vaak hebben energieleveranciers mooie energie aanbiedingen met kortingen. Echter als de kortingsperiode voorbij is moet u weer de standaard energieprijzen betalen. Deze energieprijzen kunnen soms veel hoger zijn, waardoor u uiteindelijk weer duurder uit bent. Om te voorkomen dat u weer duurder uit bent is het raadzaam om elk jaar opnieuw over te stappen naar de goedkoopste energie aanbieding. Zo kunt u elk jaar opnieuw profiteren van energie aanbiedingen die u anders was misgelopen.

Energie aanbiedingen met met kado

U ziet in de energievergelijker van Energievergelijking.nl in de eerste instantie een simpele energievergelijking met de herkomst van energie, de energiekosten en welkomstpremies. Het overzicht is gesorteerd op prijs, maar u kunt de energie-aanbiedingen ook sorteren op duurzaamheid, looptijd en andere voorkeuren. Door te klikken op ‘Meer informatie’ kunt u ook de tarieven van stroom per kwh en gas per m3 vergelijken.

Actuele energie aanbiedingen

Het is goed om te weten dat het aanbod van alle energieleveranciers dagelijks word bijgehouden. Zo krijgt u dus altijd een up-to-date vergelijking van alle energie acties met kado en ook welkomstkortingen om te zien welke aanbieder nu echt de beste keuze is. Wilt u ook flink besparen op uw stroom en gas kosten? Ga dan nu aan de slag met energie vergelijken om het voor u meest voordelige energiepakket te vinden. Via Energievergelijking.nl kunt u snel en simpel overstappen en besparen op uw energiekosten. Vind de goedkoopste energieleverancier en bereken hoeveel u vandaag kunt besparen!

Hulp nodig met het vinden van de beste aanbieding?

Heeft u vragen over het vinden van een goedkope energie aanbieding of heeft u hulp nodig met het indienen van de energie aanvraag? Bekijk de veelgestelde vragen en eventueel ook extra energie informatie. Onze medewerkers helpen u graag! Vul het contact formulier in op de contact pagina. Onze medewerkers kunnen u uitleggen welke energie aanbiedingen er zijn en waarom een bepaalde aanbieding voor uw situatie de beste keuze is.

Reviews

Score / 5. Stemmen:

Geef feedback over dit bericht