Voordelige energieleveranciers onafhankelijk vergelijken met korting actie aanbiedingen

Overzicht van alle energieleveranciers in Nederland

Het complete overzicht van alle Nederlandse energieleveranciers

Energieleveranciers zijn bedrijven die energie leveren in de vorm van gas en elektra. Omdat er goedkope energieleveranciers zijn én er een grote concurrentiestrijd heerst loont het de moeite om de prijzen van de verschillende energieleveranciers naast elkaar te leggen. Hieronder ziet u het overzicht van alle Nederlandse aanbieders. Gebruik de energievergelijker om alle aanbieders te vergelijken.

Easyenergy

energieflex

Energieflex

Huismerk energie

Huismerk energie

dong

Dong energy

oxxio

Oxxio

energiedirect

Energiedirect.nl

electrabel

Electrabel

E.ON

Eon

Greenchoice

Greenchoice

nle Nederlandse energie maatschappij nl energie

NL Energie

Robin Energie

Robin energie

budgetenergie

BudgetEnergie

atoomstroom

Atoomstroom

qwint

Qwint

innova

Innova

Anode

Anode

main energie

mainenergie

united consumers energie

UnitedConsumers

delta

Delta energie

dgb

DGBenergie

scholt

Scholt energy

MKBenergie

MKB energie

Essent

Essent

leon zeewolde

Leon energie

eneco

Eneco

zelfstroom

Zelfstroom

gazprom

Gazprom energy

nieuwestroom

NieuweStroom

greenium

Greenium

kas

Kas energie

RWE

RWE energy

qurrent

Qurrent

vastelastenbond

Vastelastenbond

texelenergie

Texel energie

miky

Miky energie

vandebron

Vandebron

energieflex

Energieflex

FENOR

FENOR

Vrij Op Naam

Vrij Op Naam

de groene stroomfabriek

De Groene Stroomfabriek

sepa green

Sepa Green

Start met energie vergelijken en vind de goedkoopste aanbieder!

Energieleveranciers vergelijken en profiteren van de beste deals!

Met onze onafhankelijke energievergelijker kunt u gratis en snel de energieprijzen en aanbiedingen van alle energieleveranciers met elkaar vergelijken. U kunt binnen enkele minuten naar de goedkoopste energieleverancier overstappen en uw energiekosten verlagen. Huishoudens kunnen zo al snel 450 euro per jaar besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro’s besparen. Tel uit uw winst!


Energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers stunten met energie aanbiedingen en veranderen regelmatig hun energieprijzen. Bent u bijvoorbeeld overgestapt naar een energieleverancier op basis van variabele energieprijzen, dan is het mogelijk dat de energieleverancier de energieprijzen achteraf kan veranderen. Door energie te vergelijken en te kiezen voor een contract met vaste energieprijzen krijgt u niet te maken met schommelingen van de energieprijzen. Begin nu met energie vergelijken en verlaag uw energie-rekeningen!

Welke energieleverancier

Meer energieleveranciers, meer keuze

Er komen steeds meer energieleveranciers bij en de aanbiedingen worden ook steeds gunstiger. Dit komt doordat een aantal energieleveranciers concurreren met elkaar op prijs. Dit noemen we de prijsvechters. Prijsvechters op de energiemarkt doen er alles aan om zo goedkoop mogelijk stroom en gas aan te bieden. Voorbeelden van prijsvechters zijn BudgetEnergie, Energiedirect.nl (dochter van Essent) en de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE).

Vergelijk Prijs & Kwaliteit

Prijs doorslaggevende factor voor overstap

De prijs is natuurlijk niet altijd het belangrijkste. Let ook op de kwaliteit. Grote energieleveranciers hebben vaak veel meer ervaring in het bedienen van (veel) klanten. Zij kunnen u veelal voorzien van betere service en administratie. Grote energieleveranciers in Nederland zijn Essent, Nuon, Essent en Eneco.

Vergelijk kwaliteit van energieleveranciers

Naast de prijs en kwaliteit (reviews) van de kunt u ook een vergelijking maken op basis van duurzaamheid. Energieleveranciers bieden leveren energie opgewekt met zonnepanelen, windmolens, waterkrachtcentrales en biomassa. Dit zijn allemaal vormen van energie waarbij in meer of minder mate rekening word gehouden met het milieu.

Bent u nog nooit overgestapt? Dan krijgt u waarschijnlijk energie dat is opgewekt met behulp van kerncentrales en kolen en olieraffinaderijen (verbranding van kolen en olie). Zeer slecht voor het milieu! Door te kiezen voor een duurzame energieleverancier verandert er feitelijk niks aan de kabels en leidingen.

Alles werkt simpelweg exact hetzelfde. Het enige verschil is wel dat de duurzame energieleverancier energie inkoopt bij duurzame producenten zoals wind, zon en water. Voorbeelden van duurzame energieleveranciers zijn Greenchoice, PureEnergie.nl, Qurrent en Vandebron.nl. Deze energieleveranciers zijn de oa de Consumentenbond verkozen te groenste energieleverancier.

Energieleveranciers
129 beoordelingen 8.8 gemiddeld