Voordelige energieleveranciers onafhankelijk vergelijken met korting actie aanbiedingen

Energieleveranciers in Nederland

Het complete overzicht van alle Nederlandse energieleveranciers

Energieleveranciers zijn bedrijven die energie leveren in de vorm van gas en elektra. Omdat er goedkope energieleveranciers zijn én er een grote concurrentiestrijd heerst loont het de moeite om de prijzen van de verschillende energieleveranciers naast elkaar te leggen. Hieronder ziet u het overzicht van alle Nederlandse energieleveranciers. Kies snel de goedkoopste energieleverancier en bespaar!

Easyenergy
energieflex
Energieflex
Huismerk energie
Huismerk energie
dong
Dong energy
oxxio
Oxxio
energiedirect
Energiedirect.nl
electrabel
Electrabel
E.ON
Eon
Greenchoice
Greenchoice
nle Nederlandse energie maatschappij nl energie
NL Energie
Robin Energie
Robin energie
budgetenergie
BudgetEnergie
atoomstroom
Atoomstroom
qwint
Qwint
innova
Innova
Anode
Anode
main energie
mainenergie
united consumers energie
UnitedConsumers
delta
Delta energie
dgb
DGBenergie
scholt
Scholt energy
MKBenergie
MKB energie
Essent
Essent
leon zeewolde
Leon energie
eneco
Eneco
zelfstroom
Zelfstroom
gazprom
Gazprom energy
nieuwestroom
NieuweStroom
greenium
Greenium
kas
Kas energie
RWE
RWE energy
qurrent
Qurrent
vastelastenbond
Vastelastenbond
texelenergie
Texel energie
miky
Miky energie
vandebron
Vandebron
energieflex
Energieflex
FENOR
FENOR
Vrij Op Naam
Vrij Op Naam

Energieleveranciers vergelijken en profiteren van de beste deals!

Met onze onafhankelijke energievergelijker kunt u gratis en snel de energieprijzen en aanbiedingen van alle energieleveranciers met elkaar vergelijken. U kunt binnen enkele minuten naar de goedkoopste energieleverancier overstappen en uw energiekosten verlagen. Huishoudens kunnen zo al snel 450 euro per jaar besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro’s besparen. Tel uit uw winst!


Energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers stunten met energie aanbiedingen en veranderen regelmatig hun energieprijzen. Bent u bijvoorbeeld overgestapt naar een energieleverancier op basis van variabele energieprijzen, dan is het mogelijk dat de energieleverancier de energieprijzen achteraf kan veranderen. Door energie te vergelijken en te kiezen voor een contract met vaste energieprijzen krijgt u niet te maken met schommelingen van de energieprijzen.

Welke energieleverancier

Meer energieleveranciers, meer keuze

Er komen steeds meer energieleveranciers bij en de aanbiedingen worden ook steeds gunstiger. Dit komt doordat een aantal energieleveranciers concurreren met elkaar op prijs. Dit noemen we de prijsvechters. Prijsvechters op de energiemarkt doen er alles aan om zo goedkoop mogelijk stroom en gas aan te bieden. Voorbeelden van prijsvechters zijn BudgetEnergie, Energiedirect.nl (dochter van Essent) en de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE).

Vergelijk Prijs & Kwaliteit

Prijs doorslaggevende factor voor overstap

De prijs is natuurlijk niet altijd het belangrijkste. Let ook op de kwaliteit. Grote energieleveranciers hebben vaak veel meer ervaring in het bedienen van (veel) klanten. Zij kunnen u veelal voorzien van betere service en administratie. Grote energieleveranciers in Nederland zijn Essent, Nuon, Essent en Eneco.

Vergelijk kwaliteit van energieleveranciers

Naast de prijs en kwaliteit (reviews) van de kunt u ook een vergelijking maken op basis van duurzaamheid. Energieleveranciers bieden leveren energie opgewekt met zonnepanelen, windmolens, waterkrachtcentrales en biomassa. Dit zijn allemaal vormen van energie waarbij in meer of minder mate rekening word gehouden met het milieu.

Bent u nog nooit overgestapt? Dan krijgt u waarschijnlijk energie dat is opgewekt met behulp van kerncentrales en kolen en olieraffinaderijen (verbranding van kolen en olie). Zeer slecht voor het milieu! Door te kiezen voor een duurzame energieleverancier verandert er feitelijk niks aan de kabels en leidingen.

Alles werkt simpelweg exact hetzelfde. Het enige verschil is wel dat de duurzame energieleverancier energie inkoopt bij duurzame producenten zoals wind, zon en water. Voorbeelden van duurzame energieleveranciers zijn Greenchoice, PureEnergie.nl, Qurrent en Vandebron.nl. Deze energieleveranciers zijn de oa de Consumentenbond verkozen te groenste energieleverancier.

Energieleveranciers
126 beoordelingen 8.9 gemiddeld