Goedkoopste energieleverancier

Bent u op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Start dan snel met energie vergelijken en bereken online hoeveel u kan besparen. Bij ons kunt u alle energiekosten vergelijken en profiteren van de aller goedkoopste energie aanbiedingen van dit moment. Kies direct de goedkoopste energieleverancier en bespaar met gemak honderden euro’s op uw energiekosten!


Overzicht van de voordeligste energiedeals goedkoopste energieleverancier

Met onze energievergelijker vinden wij voor u de goedkoopste energieleveranciers. Bovendien profiteert u van de aller goedkoopste energie aanbiedingen waarmee veel geld valt te besparen op uw energiekosten. Gezinnen met gemiddeld energieverbruik van ongeveer 3500 kwh stroom en 1800 m3 gas kunnen al snel 700 euro besparen!

Energieleveranciers vergelijken: Kijk hoeveel geld u kan besparen!

Energieleveranciers zijn bereidt u extra korting te geven. Bijvoorbeeld als u voor een langere periode klant blijft. Kiest u voor een vast energiecontract van 3 jaar, dan kan de korting oplopen tot wel boven de 200 euro. Hoewel energiecontracten voor langere periodes voordeliger zijn kiezen de meeste mensen toch voor 1-jarige energiedeals. Wel de laagste kosten, maar geen langlopend contract. Hieronder ziet u de meest gekozen aanbiedingen. Let wel op! U krijgt de korting alleen als u via Energievergelijking.nl overstapt.

Wie is de goedkoopste energieleverancier

Wie is de goedkoopste energieleverancier?

De goedkoopste energieleverancier kan voor elk huishouden weer anders zijn. Dit komt omdat elk huishouden weer een ander hoeveelheid energieverbruik heeft. Om te bepalen wie voor u de goedkoopste energieleverancier is moet u dus wel weten hoeveel energie u precies verbruikt. Deze gegevens kunt u terug vinden op uw jaarafrekening. Pas dan kunt u de kosten van alle energieleveranciers berekenen en erachter komen welke nu de goedkoopste energieleverancier is.

De goedkoopste energieleverancier kiezen

De goedkoopste energieleverancier vinden

Om de goedkoopste energieleverancier te kiezen hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals uw postcode en uw (exacte) energieverbruik. Met uw postcode kunnen wij de transportkosten en de leveringstarieven voor stroom en gas berekenen. Door de tarieven te vermenigvuldigen met het aantal kwh’s en m3’s, dus uw energieverbruik en daarbovenop de kosten zoals belasting en vastrecht bij op te tellen kunnen we alle energiekosten berekenen. Vervolgens trekken we daar alle kortingen vanaf en kunnen we precies laten zien welke energieleveranciers er allemaal in uw regio beschikbaar zijn en welke daarvan de aller goedkoopste is.

Weet u niet precies hoeveel energie u verbruikt? Dan kunt u ook aangeven met hoeveel persoon u in huis woont. Wij kunnen dan een redelijke inschatting maken aan de hand van de gemiddelde verbruikswaarden per huishouden en op basis van die gegevens laten zien wie de goedkoopste is. Het is dus het beste om uw eigen energieverbruik erbij te pakken om daarmee de goedkoopste energieleverancier te vinden. Laten we snel beginnen met energie vergelijken om de goedkoopste energie aanbiedingen te vinden!

Profiteer van de aller goedkoopste energie deals

Profiteer van de aller goedkoopste energie deals

Energieleveranciers concurreren met elkaar. Profiteer daar dan ook van! U heeft keuze uit zo’n 30 leveranciers. Gezamenlijk bieden ze meer dan 200 contracten aan verspreid via duizenden verschillende kranten, verenigingen, collectieven en vergelijkingswebsites. De energievergelijker speurt iedere dag naar nieuwe acties en de bijbehorende tarieven om u te helpen met besparen op energie.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier

Gratis zonder gedoe overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. U hoeft alleen nog het aanvraagformulier in te vullen en op aanvragen te klikken. De rest is volledig geautomatiseerd. De nieuwe energieleverancier ontvangt de benodigde gegevens en regelt de opzegging van de oude energieleverancier. Dit proces is puur administratief en is bovendien volledig geautomatiseerd.

Goedkoopste energie

100% Onafhankelijk

Gratis Overstappen

14 dagen bedenktijd

Laagste energieprijs

Beste prijs garantie

Goedkoopste energieleverancier
335 beoordelingen 9.48 gemiddeld