Goedkoopste energieleverancier

Vergelijk de goedkoopste energieleveranciers

Wie is dit jaar de goedkoopste energieleverancier

Wie de goedkoopste energieleverancier is hangt af van hoeveel energie u verbruikt. Vul dus altijd uw verbruik in om de goedkoopste energie te vinden. Weet u niet hoeveel u verbruikt? Geef dan aan met hoeveel mensen u in huis woont. Gebruik de filteropties voor een vergelijking van alle aanbiedingen op basis van uw eigen voorkeuren. Dit is de beste manier om een weloverwogen keuze te maken!

Goedkoopste energie

Overzicht van de goedkoopste energie deals goedkoopste energie leverancier

Waarom zou u teveel betalen. Duizenden mensen zijn al overgestapt en betalen nu stukken minder voor hun energie. U kunt direct minder gaan betalen als u kiest voor de goedkoopste energieleverancier. Op Energievergelijking.nl krijgt u hulp bij het vinden van de goedkoopste energieleverancier op basis van uw verbruik.

Super goedkope energiedeals

Bovendien profiteert u bij Energievergelijking.nl van de goedkoopste energie aanbiedingen zoals welkomstpremies en andere energie kortingsacties waarmee u extra geld kan besparen op uw energiekosten. Consumenten met een gemiddeld verbruik van ongeveer 3500 kwh stroom en 1800 m3 gas kunnen bij de goedkoopste energieleverancier tot wel 700 euro per jaar besparen!

Elk jaar overstappen

Elk jaar overstappen naar goedkope energie

Stapt u vandaag over naar de goedkoopste energieleverancier? Dan krijgt u dikwijls een flinke korting op de tarieven of een welkomstpremie die op uw bankrekening word gestort. Dat is natuurlijk hartstikke mooi. Maar wees u er wel van bewust dat deze kortingen van tijdelijke aard zijn. Wanneer het eerste jaar voorbij is moet u weer de reguliere prijzen betalen. Met andere woorden, na het eerste jaar moet u weer hetzelfde betalen of zelfs meer. Om te voorkomen dat u meer moet betalen kunt u het beste opnieuw overstappen naar een andere goedkope energieleverancier. Hierdoor krijgt u namelijk weer opnieuw een korting voor nieuwe klanten en dat zorgt ervoor dat u goedkoop uit blijft. Duizenden mensen stappen jaarlijks over om te profiteren van een nieuwe aanbieding.

Energie voor de inkoopprijs

Goedkoopste energie voor de echte inkoopprijs?

Laat u niets zomaar wijsmaken. Er is geen 1 energieleverancier aan te wijzen als goedkoopste energieleverancier. Wie de goedkoopste energieleverancier van 2018 is, hangt af van hoeveel energie u precies verbruikt. De meeste energieleveranciers hebben een alleen kortingsacties voor nieuwe klanten. Bestaande klanten zijn daarom vaak duurder uit. Elke energiebedrijf moet natuurlijk ook nog winst maken. Of dat nu is op de “werkelijke inkoopprijs” of de “lage” abonnementskosten. U bent uiteindelijk degene die voor de energie moet betalen. Energieleveranciers zeggen wel dat zij u energie leveren tegen werkelijke inkoopprijzen, maar wie zegt dat dit ook daadwerkelijk de goedkoopste prijs is? Stel uzelf de vraag waarom die zogenaamde goedkope energieleveranciers niet als goedkoopste op vergelijkingssites staan? Omdat ze niet de goedkoopste zijn! Zij proberen u met allerlei manieren en mooie verhalen wijs te maken dat ze dat wel zijn en zodoende over te halen om bij hun een energiecontract af te sluiten, maar trap er niet in! Gebruik ten alle tijde een online energie vergelijkingssite om de goedkoopste energieleverancier te bepalen. Alleen dan weet u zeker dat de goedkoopste energieleverancier ook echt de goedkoopste is.

Keuze maken

De goedkoopste energieleverancier bepalen

Er zijn veel mensen die voordat ze bij onze energievergelijking komen eerst zelf op zoek zijn gegaan naar de goedkoopste energieleverancier 2018. Zij zoeken op de website van energieleveranciers de tarieven op en gaan vervolgens zelf de energieprijzen vergelijken. Dit kost niet alleen veel waardevolle tijd en energie, vaak komen deze mensen ook nog een bedrogen uit omdat ze denken de goedkoopste energieleverancier te hebben gevonden, maar eigenlijk nog veel goedkoper uit konden zijn. Het is dus nog maar vraag of u wel goedkope energie afsluit. De laagste energieprijs zegt niet alles over de te betalen energiekosten. Ook de hoogte van de vaste leveringskosten, oftewel het vastrecht is een belangrijke wegingsfactor in het bepalen van de goedkoopste energieleverancier. Energieleveranciers met hoge energieprijzen kunnen toch heel goedkoop zijn vanwege de hoge welkomstpremies.

Beste energie vergelijking

Beste energie vergelijking

Wij doen er alles aan om u de beste energievergelijking te bieden met daarin alle tarieven, aanbiedingen en voorwaarden van alle energieleveranciers. Onze energievergelijking is 100% onafhankelijk en word bovendien nauwkeurig in de gaten gehouden en real-time bijgewerkt wanneer er een wijziging heeft plaatsgevonden. Alle goedkope energieleveranciers zijn terug te vinden in onze energievergelijker.

Het enige wat u hoeft te doen is onze energievergelijker invullen en wij laten u zien welke energie acties er allemaal zijn en welke voor u de best passende aanbieding is. U kunt daarna direct zorgeloos overstappen naar de goedkoopste energieleverancier en besparen op uw energiekosten. Wacht niet. Start nu met energie vergelijken en bekijk met uw eigen ogen welke nu de goedkoopste energieleverancier is.

Wie is de goedkoopste energieleverancier?

Wie is de goedkoopste energieleverancier?

De goedkoopste energieleverancier staat bovenaan in onze vergelijking. De goedkoopste energieleverancier voor iedereen anders kan zijn omdat de prijzen van energie afhankelijk zijn van oa uw verbruik, uw woonplaats en uw persoonlijke voorkeuren. Als u uw postcode en verbruik invult ziet u een vergelijking van alle energieleveranciers gesorteerd op prijs. De goedkoopste energieleverancier heeft de laagste energiekosten. Wilt u zoveel mogelijk besparen? Vergeet dan niet om uw voorkeuren aan te vinken. Want daarmee krijgt u de goedkoopste energieleverancier te zien die het beste aansluit op uw persoonlijke voorkeuren.

Goedkope energie aanbiedingen vergelijken

U laat u toch niet het eten van uw bord eten? Energieleveranciers stunten op Energievergelijking.nl met aantrekkelijke energie aanbiedingen met lagere tarieven en hogere kortingen. Sommige energiedeals komen samen met een welkomstpremie die soms oploopt tot wel 300 euro. Dat bedrag krijgt u op uw rekening gestort wanneer u klant bent geworden. Ook zijn er aanbiedingen waarbij u een gratis ipad of een gratis telefoon krijgt. Bekijk en vergelijk alle energiedeals op onze energie aanbiedingen pagina!

Hoe bespaar ik het meeste op energie?

Bespaar zoveel mogelijk op uw energiekosten

Wij willen u graag helpen met energie vergelijken en het vinden van de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie en voorkeuren. Dat doen we door de goedkoopste energieprijzen en ook aanbiedingen van alle energieleveranciers dagelijks te monitoren en te presenteren in onze energie vergelijking. De kans dat u kan besparen is groot. Uit onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt blijkt ook dat de meeste mensen teveel voor energie betalen. Dit komt doordat ze nog nooit zijn overgestapt naar een goedkope energieleverancier. Door te beginnen met het vergelijken van energie kunt u uw energierekening verlagen.

Bespaar honderden euro’s per jaar

De besparing voor een gemiddeld huishouden bedraagt honderden euro’s. Bedrijven die energie vergelijken besparen met de overstap naar de goedkoopste energieleverancier zelfs duizenden euro’s! Lijkt dat u te mooi om waar te zijn? Neem eens de proef op de som. De meeste mensen die via ons overstappen naar de goedkoopste energieleverancier besparen meer dan ze hadden verwacht. Dit komt doordat u bij ons profiteert van extra goedkope energiedeals.


Goedkoopste energieleverancier
388 beoordelingen 9.3 gemiddeld