Goedkoopste Energieleverancier

Vind de goedkoopste energieleverancier en bespaar direct

Goedkoopste energieleverancier

Wie de goedkoopste energieleverancier is hangt af van hoeveel energie u verbruikt. Vul dus altijd uw verbruik in om de goedkoopste energie te vinden. Weet u niet hoeveel u verbruikt? Geef dan aan met hoeveel mensen u in huis woont. Gebruik de filteropties voor een vergelijking van alle aanbiedingen op basis van uw eigen voorkeuren. Dit is de beste manier om een weloverwogen keuze te maken!


Overzicht energiedeals

Overzicht van de goedkoopste energie deals goedkoopste energie leverancier

Waarom zou u teveel betalen. Duizenden mensen zijn al overgestapt en betalen nu stukken minder voor hun energie. U kunt ook minder gaan betalen als u kiest voor de goedkoopste energieleverancier. Met de online energievergelijker helpen wij u met het vinden wij de goedkoopste energie leverancier. Bovendien profiteert u van de aller goedkoopste energie aanbiedingen waarmee snel veel geld valt te besparen op uw energiekosten. Gezinnen met gemiddeld energieverbruik van ongeveer 3500 kwh stroom en 1800 m3 gas kunnen al snel honderden euro’s per jaar besparen!

Elk jaar overstappen

Elk jaar overstappen naar goedkope energie

Stapt u vandaag over naar de goedkoopst energieleverancier? Dan krijgt u dikwijls een flinke korting op de tarieven of een welkomstpremie die op uw bankrekening word gestort. Dat is natuurlijk hartstikke mooi. Maar wees u er wel van bewust dat deze kortingen van tijdelijke aard zijn. Wanneer het eerste jaar voorbij is moet u weer de reguliere prijzen betalen. Met andere woorden, na het eerste jaar moet u weer hetzelfde betalen of zelfs meer. Om te voorkomen dat u meer moet betalen kunt u het beste opnieuw overstappen naar een andere goedkope energieleverancier. Hierdoor krijgt u namelijk weer opnieuw een korting voor nieuwe klanten en dat zorgt ervoor dat u goedkoop uit blijft. Duizenden mensen stappen jaarlijks over om te profiteren van een nieuwe aanbieding.

Energie voor de inkoopprijs

Goedkope energie voor de echte inkoopprijs?

Laat u niets zomaar wijsmaken. Er is geen 1 energieleverancier aan te wijzen als goedkoopste energieleverancier. Wie de goedkoopste energieleverancier van 2017 is, hangt af van hoeveel energie u precies verbruikt. De meeste energieleveranciers hebben een alleen kortingsacties voor nieuwe klanten. Bestaande klanten zijn daarom vaak duurder uit. Elke energiebedrijf moet natuurlijk ook nog winst maken. Of dat nu is op de “werkelijke inkoopprijs” of de “lage” abonnementskosten. U bent uiteindelijk degene die voor de energie moet betalen. Energieleveranciers zeggen wel dat zij u energie leveren tegen werkelijke inkoopprijzen, maar wie zegt dat dit ook daadwerkelijk de goedkoopste prijs is? Stel uzelf de vraag waarom die zogenaamde goedkope energieleveranciers niet als goedkoopste op vergelijkingssites staan? Omdat ze niet de goedkoopste zijn! Zij proberen u met allerlei manieren en mooie verhalen wijs te maken dat ze dat wel zijn en zodoende over te halen om bij hun een energiecontract af te sluiten, maar trap er niet in! Gebruik ten alle tijde een online energie vergelijkingssite om de goedkoopste energieleverancier te bepalen. Alleen dan weet u zeker dat de goedkoopste energieleverancier ook echt de goedkoopste is.

Keuze maken

De goedkoopste energieleverancier bepalen

Er zijn veel mensen die voordat ze bij onze energievergelijking komen eerst zelf op zoek zijn gegaan naar de goedkoopste energieleverancier 2017. Zij zoeken op de website van energieleveranciers de tarieven op en gaan vervolgens zelf de energieprijzen vergelijken. Dit kost niet alleen veel waardevolle tijd en energie, vaak komen deze mensen ook nog een bedrogen uit omdat ze denken de goedkoopste energieleverancier te hebben gevonden, maar eigenlijk nog veel goedkoper uit konden zijn. Het is dus nog maar vraag of u wel goedkope energie afsluit. De laagste energieprijs zegt niet alles over de te betalen energiekosten. Ook de hoogte van de vaste leveringskosten, oftewel het vastrecht is een belangrijke wegingsfactor in het bepalen van de goedkoopste energieleverancier. Energieleveranciers met hoge energieprijzen kunnen toch heel goedkoop zijn vanwege de hoge welkomstpremies.

Beste energie vergelijking

Beste energie vergelijking

Wij doen er alles aan om u de beste energievergelijking te bieden met daarin alle tarieven, aanbiedingen en voorwaarden van alle energieleveranciers. Onze energievergelijking is 100% onafhankelijk en word bovendien nauwkeurig in de gaten gehouden en real-time bijgewerkt wanneer er een wijziging heeft plaatsgevonden. Alle goedkope energieleveranciers zijn terug te vinden in onze energievergelijker.

Het enige wat u hoeft te doen is onze energievergelijker invullen en wij laten u zien welke energie acties er allemaal zijn en welke voor u de best passende aanbieding is. U kunt daarna direct zorgeloos overstappen naar de goedkoopste energieleverancier en besparen op uw energiekosten. Wacht niet. Start nu met energie vergelijken en bekijk met uw eigen ogen welke nu de goedkoopste is.

Energie vergelijken en besparen op uw energiekosten 2017

 EnergiepakketWelkomstkortingKosten 
EnergieflexPrepaid Stroom en Gas 1 jaar vast Actie€ 180 + actietarief
€902,05Energie vergelijken
OxxioGroene stroom en Gas Vast 1 jr Actie€ 240 + actietarief
€926,26
Energie vergelijken
NuonVaste Prijs Stroom en Gas Vast€ 200 + actietarief
€963,75
Energie vergelijken
Budget energieGroene Stroom en Gas 1 jr Vast € 330 + actietarief
€967,42
Energie vergelijken
EssentZeker 1 jaar vast tarief€ 120 + actietarief
€973,66Energie vergelijken
energie vergelijken keurmerkEnergie vergelijken Juli 2017: Stroom: 1840 kWh / Gas: 1100 m3 / Regio 4 (Friesland).
Voor stroom en gas betaalt u bij Nuon, Essent of Eneco gemiddeld € 1748,43 per jaar.
Start met energie vergelijken voor een berekening op basis van uw eigen voorkeuren.

Verlaag uw energiekosten bij de goedkoopste energieleverancier

Wij willen u graag helpen met energie vergelijken en het vinden van de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie en voorkeuren. Dat doen we door de energieprijzen en ook aanbiedingen van alle energieleveranciers dagelijks te monitoren en te presenteren in onze energie vergelijking. De kans dat u kan besparen is groot. Uit onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt blijkt ook dat de meeste mensen teveel voor energie betalen. Dit komt doordat ze nog nooit zijn overgestapt naar de goedkoopste energieleverancier. Door nu te beginnen met het vergelijken van energie kunt u uw energierekening fors verlagen. De besparing voor een gemiddeld huishouden bedraagt honderden euro’s. Bedrijven besparen met de overstap naar de goedkoopste energieleverancier zelfs duizenden euro’s!


Goedkoopste energieleverancier
357 beoordelingen 9.4 gemiddeld